Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Kerékpártáska / biciklitáska ülés alatt cipzárral 1L (SAHOO 131363-SA)

1 literes cipzáras kerékpártáska. Ez egy funkcionális huzat, amelyet a kerékpárülés alá való szerelésre terveztek. Lehetővé teszi a tartozékok, kerékpár-eszközök és okostelefon biztonságos szállítását.A markolat kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készült, így ellenáll a mechanikai sérüléseknek és biztosítja a hosszú távú használatot.&
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
6 200 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

1 literes cipzáras kerékpártáska. Ez egy funkcionális huzat, amelyet a kerékpárülés alá való szerelésre terveztek. Lehetővé teszi a tartozékok, kerékpár-eszközök és okostelefon biztonságos szállítását.

A markolat kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készült, így ellenáll a mechanikai sérüléseknek és biztosítja a hosszú távú használatot. Kevesebb, mint egy perc alatt rögzíthető tépőzáras pántokkal.

Szilárd, vízálló anyagból készült , esőben is működik. A fényvisszaverő logó gondoskodik arról, hogy a vezető látható legyen gyenge fényviszonyok mellett és sötétben is.

Tökéletes kiegészítője az expedíciós készletnek. Űrtartalma (1 l) lehetővé teszi a telefon, kulcsok, dokumentumok és kisebb kerékpárszerszámok kényelmes bepakolását.


Anyag: PVC
Űrtartalom: 1 l
Méretek: 23 × 11 × 9 cm

Specifikáció