Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Joyroom autós gyorstöltő 3 az 1-ben Lightning kábellel 1,5 m 45 W fekete (JR-CL08)

A szivargyújtó csatlakozóhoz való Joyroom autós töltő egy alap kütyü, ami manapság minden autó elengedhetetlen kelléke. A sofőröknek, különösen azoknak, akik sok időt töltenek az autóban, képesnek kell lenniük a telefon akkumulátorának töltésére, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodnak. Ezért nagyon fontos, hogy jó minőségű töltő legyen az a
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
JOYROOM
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A szivargyújtó csatlakozóhoz való Joyroom autós töltő egy alap kütyü, ami manapság minden autó elengedhetetlen kelléke. A sofőröknek, különösen azoknak, akik sok időt töltenek az autóban, képesnek kell lenniük a telefon akkumulátorának töltésére, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodnak. Ezért nagyon fontos, hogy jó minőségű töltő legyen az autóban. Ez a töltő tökéletes választás, mert teljesítménye eléri a 45 W-ot! Ez lehetővé teszi a telefonok és más elektronikus eszközök nagyon hatékony töltését. 1 USB porttal, 1 USB Type C-vel és beépített 1,5 m-es Lightning kábellel rendelkezik. Egyszerre 3 készülék töltésére használható.
A biztonság is számít. A beépített intelligens irányítási rendszernek köszönhetően a kiegészítő nem csak az adott berendezéshez, hanem annak töltöttségi szintjéhez is igazítja a megfelelő feszültséget (ezzel csökkenti az energiafogyasztást). Ezenkívül megvédi a berendezést a túlmelegedéstől, túltöltéstől vagy rövidzárlattól. A töltő kicsi és könnyű, ugyanakkor nagyon kompakt kialakítású.

Specifikáció