Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

iPhone 15 UAG Urban Armor Gear Plyo tok ice (UAG1309)

Az UAG Plyo ütéselnyelést biztosít, amikor iPhone-ja leesik. A tok puha magja azt jelenti, hogy az ütközés ereje eloszlik a tok felületén, így maga a készülék nem sérül. A tok kialakítása teljes mértékben figyelembe veszi a képernyő védelmét. A telefon elejét enyhén átfedő sarokelemek használatával a Plyo védőburkolatot hoz létre a képernyő számára
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: UAG1309
Raktáron: Nincsen raktáron
12 740 Ft
UAG
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az UAG Plyo ütéselnyelést biztosít, amikor iPhone-ja leesik. A tok puha magja azt jelenti, hogy az ütközés ereje eloszlik a tok felületén, így maga a készülék nem sérül. A tok kialakítása teljes mértékben figyelembe veszi a képernyő védelmét. A telefon elejét enyhén átfedő sarokelemek használatával a Plyo védőburkolatot hoz létre a képernyő számára, és biztosítja, hogy minden oldalról erősen tapadjon az okostelefonhoz. Egy ilyen megoldás garantálja a telefon elülső és hátsó felületének karcállóságát, így biztos lehet benne, hogy készüléke teljes mértékben védett.
Az iPhone egyedülálló kombinációja a vékony, átlátszó UAG Plyo tokkal az Apple készülékek minimalista, egyedi dizájnját hangsúlyozza.
A házba épített mágneses modullal a Plyo kompatibilis az Apple Pay fizetéssel és a MagSafe funkcióval. A MagSafe biztosítja, hogy telefonja pontosan a vezeték nélküli töltő töltési pontján legyen. Mindössze a töltő mátrixához kell helyezni a telefont, és a két eszköz tökéletesen magához vonzza és egymáshoz igazodik a stabil töltés érdekében.
Megfelel a MIL STD 810G 516.6 katonai szabványnak az ütésállóság érdekében esés esetén.

Specifikáció