Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

iPhone 15 Pro Mercedes Genuine Leather Star Pattern MagSafe tok fekete (MEHMP15L23RGSK)

Bemutatjuk a Mercedes Genuine Leather prémium telefontokot, amely a strapabíró és rugalmas PU-anyagot a hátlapon ötvözi a luxus valódi bőrrel.A tok oldalai rugalmas PU anyagból készültek, elegáns fekete színben.Ez a kialakítás nem csak megkönnyíti a tok felszerelését, hanem megbízhatóan védi telefonját az ütésektől és a sérülésektől.A tok hátlapja
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: MEHMP15L23RGSK
Raktáron: Nincsen raktáron
10 460 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Bemutatjuk a Mercedes Genuine Leather prémium telefontokot, amely a strapabíró és rugalmas PU-anyagot a hátlapon ötvözi a luxus valódi bőrrel.
A tok oldalai rugalmas PU anyagból készültek, elegáns fekete színben.
Ez a kialakítás nem csak megkönnyíti a tok felszerelését, hanem megbízhatóan védi telefonját az ütésektől és a sérülésektől.
A tok hátlapja prémium valódi bőrrel van bevonva, amelyen egy finom Mercedes logó található, amely kifinomult megjelenést kölcsönöz a háznak.
Magától értetődik, hogy a telefon összes gombja és csatlakozója teljes mértékben elérhető marad, ami kényelmes és egyszerű, korlátozások nélküli működést biztosít.
Ezzel a visszafogott megjelenéssel ez a tok nemcsak nagyszerű védőtartozék a telefonhoz, hanem az öltözéked prémium kiegészítőjévé is válik.

Specifikáció