Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

iPhone 15 Pro Max Ringke Fusion Bold tok fekete

A Ringke A Fusion Bold egy egyedülálló tok, amelyet a maximális védelemre és kényelemre terveztek. Lengéscsillapító képességének és kis súlyának köszönhetően biztos fogást biztosít és minimalizálja a felesleges extra méretet. A magas szélek hatékonyan védik az elülső kijelzőt az esetleges karcolásoktól és sérülésektől.A további funkcionalitást a ké
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
Ringke
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Ringke A Fusion Bold egy egyedülálló tok, amelyet a maximális védelemre és kényelemre terveztek. Lengéscsillapító képességének és kis súlyának köszönhetően biztos fogást biztosít és minimalizálja a felesleges extra méretet. A magas szélek hatékonyan védik az elülső kijelzőt az esetleges karcolásoktól és sérülésektől.
A további funkcionalitást a készülék két oldalán elhelyezett lyukak biztosítják, amelyek lehetővé teszik a különféle kiegészítők, például csuklópántok és kulcstartók használatát. A tok kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. A csúszásmentes élfelület még kedvezőtlen körülmények között is biztonságos tartást garantál a készüléken.

Specifikáció