Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

iPhone 15 Pro Max Karl Lagerfeld Ringstand Karl and Choupette MagSafe tok fehér (KLHMP15XHMRSKCH)

Bemutatjuk a Karl Lagerfeld tokot, a Karl és Choupette MagSafe-t – egy könnyű és funkcionális tok, amelyet kifejezetten a telefonjához terveztek, és amely biztosítja az összes gomb és csatlakozó könnyű elérését.Ez a tok ideális társ, mivel lehetővé teszi a tartozékok kényelmes használatát, töltését és csatlakoztatását közvetlenül benne.Egyik kivéte
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: KLHMP15XHMRSKCH
Raktáron: Nincsen raktáron
10 140 Ft
Karl Lagerfeld
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Bemutatjuk a Karl Lagerfeld tokot, a Karl és Choupette MagSafe-t – egy könnyű és funkcionális tok, amelyet kifejezetten a telefonjához terveztek, és amely biztosítja az összes gomb és csatlakozó könnyű elérését.
Ez a tok ideális társ, mivel lehetővé teszi a tartozékok kényelmes használatát, töltését és csatlakoztatását közvetlenül benne.
Egyik kivételes különlegessége a tok hátulján található fémgyűrű, amely praktikus állványként szolgál, és gondoskodik arról, hogy telefonja ne essen ki a kezéből.
Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy telefonja biztonságosan fogható lesz még hektikus helyzetekben is.
A hátoldalon található gyönyörűen díszítő elem a Karl és Choupette logó formájában, Karl Lagerfeld felirattal, elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz a borítónak, amely minden alkalomra lenyűgöz.
Ezzel a tokkal biztos lehet benne, hogy telefonja védve lesz az ütésektől, karcolásoktól, karcolásoktól és szennyeződésektől, így meghosszabbítja élettartamát és tökéletes állapotban tartja.
A precíziós kivágásokat a telefon specifikus modelljéhez tervezték, így biztos lehet benne, hogy a burkolat pontosan illeszkedik.
Bízzon Karl Lagerfeld kivételes minőségében, amely garantálja az eredeti terméket.
A Karl Lagerfeld Ringstand Karl and Choupette MagSafe tokkal nem csak egy stílusos kiegészítőt kap, hanem egy praktikus és megbízható védőelemet is telefonjához, amely soha nem hagy cserben.

Specifikáció