Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

iPhone 15 Plus McDodo Magnetic tok fekete

A McDodo Magnetic tok egy speciális mágneses kialakítású, speciálisan a készülékhez tervezett tok. A tartós PC (polikarbonát) és a rugalmas TPU (termoplasztikus poliuretán) tökéletes kombinációja, hogy megóvja telefonját a mindennapi használat során bekövetkező sérülésektől. A tok mágneses szerkezete garantálja a biztonságos és stabil tartást a kés
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
4 800 Ft
Mcdodo
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A McDodo Magnetic tok egy speciális mágneses kialakítású, speciálisan a készülékhez tervezett tok. A tartós PC (polikarbonát) és a rugalmas TPU (termoplasztikus poliuretán) tökéletes kombinációja, hogy megóvja telefonját a mindennapi használat során bekövetkező sérülésektől. A tok mágneses szerkezete garantálja a biztonságos és stabil tartást a készüléken, miközben könnyű hozzáférést biztosít az összes funkcióhoz és gombhoz.
A McDodo Magnetic tok tökéletesen illeszkedik iPhone-jához, hatékony védelmet nyújt minden oldalról. A könnyű súlyt a rendkívüli tartóssággal ötvözi, és úgy tervezték, hogy ne akadályozza az iPhone portjaihoz, kameráihoz és egyéb funkcióihoz való hozzáférést.

Specifikáció