Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

iPhone 14 Pro Spigen Cyrill Shine MagSafe-kompatibilis Glitter Clear tok és 2db üvegfólia (ACS05020)

A Spigen Cyrill Shine védőkészlet egyedülálló ajánlat, amely egy tartós védőtokból és egy két darab kiváló minőségű Spigen Glas.TR edzett üvegfóliából áll.A tok egy rendkívül vékony és könnyű kivitel, amely egy átlátszó polikarbonát rétegből áll, amely a telefon széleit és hátlapját körbeveszi, és egy tartós, hőre lágyuló, puha anyagból készült ker
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
  • SKU: ACS05020
Raktáron: Már csak 1 darab
14 360 Ft
Spigen
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Spigen Cyrill Shine védőkészlet egyedülálló ajánlat, amely egy tartós védőtokból és egy két darab kiváló minőségű Spigen Glas.TR edzett üvegfóliából áll.

A tok egy rendkívül vékony és könnyű kivitel, amely egy átlátszó polikarbonát rétegből áll, amely a telefon széleit és hátlapját körbeveszi, és egy tartós, hőre lágyuló, puha anyagból készült keretből áll, amely emellett védi a készüléket az eséstől is. A ház keretét finoman csillogó csillám borítja.

A tok a MagSafe vezeték nélküli töltővel kompatibilis mágnesgyűrűvel rendelkezik, amely gyors és egyszerű töltést biztosít.

Ideális tok azoknak, akik értékelik a készülék eredeti megjelenését egy kis változatossággal.

A Glas.TR egy kristálytiszta edzett üveg, amelynek vastagsága 0,2 mm, keménysége 9H (ellenállási szint), ami rendkívül karcállóvá teszi. A termék tökéletesen tükrözi a megjelenített színeket és nem befolyásolja az érintés érzékenységét. Ezenkívül az üveget speciális nanobevonat borítja, amely megvédi a képernyőt az ujjlenyomatok vagy egyéb szennyeződések elhagyásától.

A TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásba csomagolva
- Vékony és könnyű
- Stílusos
- Tökéletesen passzol
- Teljesen reszponzív

A készlet TARTALMAZZA:
1 x Spigen Shine tok
2 x Spigen Glas.TR üvegfólia
1 x telepítőkészlet

Specifikáció