Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

iPhone 14 Pro Max Wozinsky Premium Glass 9H edzett kijelzővédő üvegfólia szerelőkerettel fekete

A Wozinsky Premium Glass edzett üveg forradalom a beépítésben - a telefon előlapjához tökéletesen illeszkedő rögzítőkeretnek köszönhetően tökéletesen elhelyezheti az üveget a képernyőn. Az összeszerelési módszer teljesen leegyszerűsödött, így minden felhasználó számára teljesen intuitív.A Wozinsky Premium Glass 0,62 mm vastag üveg, amelyet 4 órás e
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
4 800 Ft
WOZINSKY
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Wozinsky Premium Glass edzett üveg forradalom a beépítésben - a telefon előlapjához tökéletesen illeszkedő rögzítőkeretnek köszönhetően tökéletesen elhelyezheti az üveget a képernyőn. Az összeszerelési módszer teljesen leegyszerűsödött, így minden felhasználó számára teljesen intuitív.
A Wozinsky Premium Glass 0,62 mm vastag üveg, amelyet 4 órás edzési eljárással 9H-ra edzettek. Ez garantálja a karcolásokkal és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást. Az üveget oleofób réteg borítja. Magas átlátszóság (91%) is jellemzi, ennek köszönhetően tökéletesen tükrözi a megjelenített színeket és a képernyő fényerejét. A Wozinsky Premium Glass nem befolyásolja az érintésérzékenységet.

Specifikáció