Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

iPhone 14 Pro Glitter Chrome Mag tok rózsaszín

A Glitter Chrome tok nem csak stílusos, hanem funkcionális védelmet is nyújt telefonjának. Átlátszó hátlapja csillogó betéttel van ellátva, amit tetszés szerint alakíthatsz. Ez sokoldalúvá teszi a tokot, amely egyszerre csillogó és átlátszó lehet.Ezenkívül a tok lencsékkel rendelkezik, amelyek védik a telefon kamerájának lencséjét. Hatékonyan megvé
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
2 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Glitter Chrome tok nem csak stílusos, hanem funkcionális védelmet is nyújt telefonjának. Átlátszó hátlapja csillogó betéttel van ellátva, amit tetszés szerint alakíthatsz. Ez sokoldalúvá teszi a tokot, amely egyszerre csillogó és átlátszó lehet.
Ezenkívül a tok lencsékkel rendelkezik, amelyek védik a telefon kamerájának lencséjét. Hatékonyan megvédi a karcolásoktól és leejtésektől anélkül, hogy a fényképek vagy videók minőségét veszélyeztetné.
A Glitter Chrome tokot a kényelemre tervezték. Speciálisan kialakított nyílásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik egy zsinór vagy kulcstartó rögzítését. Az egész tok gyönyörűen kidolgozott fémes hatással, amely exkluzív megjelenést kölcsönöz telefonjának.

Specifikáció