Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

iPhone 14 Plus Ugreen Silky Silicone Protective tok fekete

Az Ugreen Silky Silicone Protective tok egy ízléses, szilikon védőtok, amely biztonságot garantál okostelefonunknak és nagyszerű használati kényelmet számunkra. A legjobb minőségű anyag, amelyből a tok készült, nemcsak a fedőréteg kivételes tartósságát biztosítja, hanem a biztos fogást is.Ezen kívül a burkolat belsejét egy puha mikroszálas réteg bé
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
6 300 Ft
UGREEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az Ugreen Silky Silicone Protective tok egy ízléses, szilikon védőtok, amely biztonságot garantál okostelefonunknak és nagyszerű használati kényelmet számunkra. A legjobb minőségű anyag, amelyből a tok készült, nemcsak a fedőréteg kivételes tartósságát biztosítja, hanem a biztos fogást is.
Ezen kívül a burkolat belsejét egy puha mikroszálas réteg bélelte ki, ami gondoskodik okostelefonunk házáról. Mindezek az elemek együttesen védik a berendezést leesés (elnyeli az ütés erejét), valamint a véletlen karcolás vagy szennyeződés ellen. Ráadásul a tok rugalmasságának köszönhetően könnyen fel- és levehető. Végül érdemes megemlíteni a pontos kivágásokat, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak az összes szükséges porthoz.

Specifikáció