Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

iPhone 13 Thunder fokozott védelmet biztosító flexibilis TPU tok zöld

A Thunder tok egy fokozott védelmet biztosító tok, amely flexibilis TPU anyagból készült. Ez az anyag rendkívül tartós és rugalmas, így megfelelő védelmet nyújt a telefonodnak.A tok kialakítása különösen a védelemre összpontosít. A sarkok megerősítettek, hogy különösen ellenállóak legyenek az ütésekkel és esésekkel szemben. Ez segít csökkenteni a k
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
2 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Thunder tok egy fokozott védelmet biztosító tok, amely flexibilis TPU anyagból készült. Ez az anyag rendkívül tartós és rugalmas, így megfelelő védelmet nyújt a telefonodnak.

A tok kialakítása különösen a védelemre összpontosít. A sarkok megerősítettek, hogy különösen ellenállóak legyenek az ütésekkel és esésekkel szemben. Ez segít csökkenteni a kockázatot, hogy a telefon sérüléseket szenvedjen az esetleges ütések vagy leejtések során.

A flexibilis TPU anyag használata a tokban két előnnyel jár. Először is, ez az anyag nagyon rugalmas, így könnyen felhelyezhető és levéhető a telefonról. Másodszor, a TPU anyag rugalmassága miatt könnyen alkalmazkodik a telefon különböző formáihoz és méreteihez, biztosítva a megfelelő illeszkedést és védelmet.

A Thunder tok tehát ideális választás, ha fokozott védelmet szeretnél a telefonodnak. Az erősített sarkok és a flexibilis TPU anyag kombinációja biztosítja, hogy a telefonod megfelelő védelmet élvezzen mindennapi használat során.

Specifikáció