Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

iPhone 12 Pro Nexeri MagSafe tok fekete

A rugalmas TPU anyagból készült tok tökéletes megoldás azoknak, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy okostelefonjuk mindig megfelelően védett. A TPU (termoplasztikus poliuretán) egy olyan anyag, amelyet nagymértékben ellenáll a mechanikai sérüléseknek, beleértve az ütéseket, karcolásokat és kopásokat. Ennek köszönhetően a TPU tok minden helyzetb
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 300 Ft
nexeri
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A rugalmas TPU anyagból készült tok tökéletes megoldás azoknak, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy okostelefonjuk mindig megfelelően védett. A TPU (termoplasztikus poliuretán) egy olyan anyag, amelyet nagymértékben ellenáll a mechanikai sérüléseknek, beleértve az ütéseket, karcolásokat és kopásokat. Ennek köszönhetően a TPU tok minden helyzetben védelmet nyújt a telefonnak.
A színes keret elegáns megjelenést kölcsönöz a toknak, a kameraburkolat pedig védi az objektívet a karcolásoktól és sérülésektől. A tok legfontosabb jellemzője azonban a MagSafe technológia alkalmazása, amely lehetővé teszi a tok egyszerű és gyors összekapcsolását a telefonnal. A MagSafe egy innovatív mágneses rendszer, amely lehetővé teszi a tok egyszerű csatlakoztatását okostelefonjához, valamint a vezeték nélküli töltést.
Ezenkívül a MagSafe technológia ebben az esetben lehetővé teszi az ezzel a funkcióval felszerelt autós tartók egyszerű és kényelmes használatát. Ennek köszönhetően a felhasználó könnyedén felszerelheti telefonját az autóba, anélkül, hogy további rögzítőelemekre lenne szüksége. Ez különösen kényelmes autóvezetéskor, amikor szabadon kell használnunk a navigációt vagy zenét kell lejátszanunk a telefonról.

Specifikáció