Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

iPhone 11/XR Huawei P40/P30 Lite Samsung A41/S20/S21 Telone Max Övre fűzhető bőr telefontok fekete

Bőrből készült tok, mágnessel zárva. A bőr merevített, ami lehetővé teszi a telefon még jobb védelmét a mechanikai sérülésekkel szemben. A tömör varrás garantálja a tok tartósságát. A bevarrt gumipántoknak köszönhetően a tok tökéletesen alkalmazkodik a telefon méretéhez. A belsejét finom anyag borítja, amely megakadályozza, hogy a telefon megkarcol
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 300 Ft
Telone
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Bőrből készült tok, mágnessel zárva. A bőr merevített, ami lehetővé teszi a telefon még jobb védelmét a mechanikai sérülésekkel szemben. A tömör varrás garantálja a tok tartósságát. A bevarrt gumipántoknak köszönhetően a tok tökéletesen alkalmazkodik a telefon méretéhez. A belsejét finom anyag borítja, amely megakadályozza, hogy a telefon megkarcolódjon a tokban. A speciális kivágás lehetővé teszi a telefon gyors eltávolítását. Két bevarrt hurok lehetővé teszi, hogy a tokot bármilyen típusú övre rögzítse.

A MAX tok elegáns és klasszikus megjelenésű. A fekete színű bőr univerzális karaktert kölcsönöz a toknak, tökéletes lesz üzleti megbeszélésekre és mindennapi használatra. A MAX tok fényűző megjelenést kölcsönöz telefonjának, és tökéletesen megvédi a sérülésektől.

Specifikáció