Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

iPega PG-9135 vezeték nélküli Bluetooth Gamepad, kontroller

A vezérlőt a játékosok szem előtt tartásával hozták létre, és kényelmet és elégedettséget biztosít számukra játék közben. A készülék lehetővé teszi a játékok vezeték nélküli irányítását Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokon vagy táblagépeken.A kontroller telefonhoz vagy táblagéphez történő csatlakoztatásához nincs szüksé
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: PG-9135
Raktáron: Nincsen raktáron
9 300 Ft
iPega
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A vezérlőt a játékosok szem előtt tartásával hozták létre, és kényelmet és elégedettséget biztosít számukra játék közben. A készülék lehetővé teszi a játékok vezeték nélküli irányítását Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokon vagy táblagépeken.

A kontroller telefonhoz vagy táblagéphez történő csatlakoztatásához nincs szükség további illesztőprogramokra vagy szoftverekre. A PG-9135 Bluetooth 4.0 segítségével csatlakozik az eszközhöz.

Kompatibilis az Android 6.0 vagy újabb és az iOS 11.0 vagy újabb rendszert futtató telefonokkal és táblagépekkel. A termék a legújabb játékokkal és a régebbiekkel is működik. Ennek köszönhetően mindenkinek lehetősége lesz visszatérni a klasszikus játékokhoz.

A PG-9135 speciális állvánnyal van felszerelve a még nagyobb kényelem érdekében játék közben. A tartóba akár 9 mm-es telefonok vagy táblagépek is beleférnek. A vezérlő használható a tartóra rögzített telefonnal/táblagéppel vagy anélkül is. A Bluetooth jel hatótávolsága eléri a 8 métert.

A kontroller beépített 380 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, így egyetlen töltéssel akár 15 órán keresztül is játszhatsz. A vezérlő töltési ideje körülbelül 3 óra. A készüléket a készletben található micro USB kábellel töltheti fel. Közvetlenül csatlakoztathatja táblagépéhez vagy számítógépéhez. A vezérlő adapter segítségével 230 V-os hálózati tápegységről is tölthető. Az akkumulátor élettartamának megőrzése érdekében a PG-9135 készenléti üzemmódba kapcsol, ha be van kapcsolva, de Ön nem használja.

Az iPega vezérlője úgy készült, hogy kényelmesen elférjen a kezében, és a beépített joystickekkel és gombokkal könnyen irányítható legyen. Egy további Turbo gomb felgyorsítja a gombok működését. A vezérlő ideális olyan játékokhoz, mint a lövöldözős játékok, az autóversenyzés vagy a játéktermek.

MárkaiPega
ModellPG-9135
CsatlakozásBluetooth 4.0
Akkumulátor kapacitás380mAh
Működési feszültség3.7V
Működési időakár 15 óra
Töltési időkb. 3 óra
Bemenetmicro USB
Súly185g
Méret138.6 x 124.5 x 50.8 mm
KompatibilisAndroid 6.0 vagy újabb, iOS 11.0 vagy újabb
Színfekete-piros

Specifikáció