Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

iPad Pro 12.9'' Guess 4G Stripe Allover tok barna (GUFCP12PS4SGW)

A Guess divatház által jegyzett stílusos iPad tok tökéletes választás mindenkinek, aki szereti a divatos kiegészítőket. Ez a kiegészítő kötelező darab az igényes vásárlók számára, akik értékelik az eleganciát és a presztízst, szeretnének jól kinézni, ugyanakkor szeretnének biztosak lenni abban, hogy iPadjük teljes védelmet élvez.Az elegáns iPad tok
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
  • SKU: GUFCP12PS4SGW
Raktáron: Már csak 1 darab
25 540 Ft
GUESS
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Guess divatház által jegyzett stílusos iPad tok tökéletes választás mindenkinek, aki szereti a divatos kiegészítőket. Ez a kiegészítő kötelező darab az igényes vásárlók számára, akik értékelik az eleganciát és a presztízst, szeretnének jól kinézni, ugyanakkor szeretnének biztosak lenni abban, hogy iPadjük teljes védelmet élvez.
Az elegáns iPad tok garantálja a készülék biztonságát a nem kívánt karcolásokkal és ütésekkel szemben. A tökéletes illeszkedés lehetővé teszi az esetleges ütések megfelelő csillapítását, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz.
A tok felépítése tartós poliuretánból készült, ellenáll a kopásnak és a külső tulajdonságoknak. A csúcsminőségű anyag tartós és ellenáll a sérüléseknek és karcolásoknak, ennek köszönhetően sokáig megőrzi esztétikus megjelenését. Az anyagot jellegzetes 4G nyomtatással díszítették, ami rendkívül luxusnak tűnik. A tok alsó pántján elhelyezett aranyszínű Guess logó nemcsak gyönyörű dekoráció, hanem szimbóluma és visszaigazolása is azoknak a termékeknek a kiváló minőségéről, amelyekért ez a jól ismert márka felelős.

Specifikáció