Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Huawei P40 Lite Mercury tok átlátszó

A Mercury Protect szilikon tok nem növeli meg telefonja méretét, nem torzítja el annak esztétikai értékét, kényelmes használatot tesz lehetővé a készülék számára, miközben biztosítja a szükséges védelmet. Konkrét modellekhez készült, így elkerülheti a kellemetlen meglepetéseket és hibákat.Könnyű, karcsú kialakítású. Edzett poliuretánból k
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
2 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Mercury Protect szilikon tok nem növeli meg telefonja méretét, nem torzítja el annak esztétikai értékét, kényelmes használatot tesz lehetővé a készülék számára, miközben biztosítja a szükséges védelmet. Konkrét modellekhez készült, így elkerülheti a kellemetlen meglepetéseket és hibákat.
Könnyű, karcsú kialakítású. Edzett poliuretánból készült, mely tökéletesen tapad a telefonhoz, de rugalmasságának köszönhetően nem törik.

A tok oldalai ráadásul ütésálló merevítéssel vannak megerősítve, ami javítja a telefon erős fogását a kézben, és ha leesik, újabb védelmet nyújt.
Az elasztikus anyag karcálló és könnyen használható, így teljesen biztos lehetsz abban, hogy a tokot könnyedén fel tudod tenni a telefonodra. Ezenkívül a gombokhoz és csatlakozókhoz való könnyű hozzáférést biztosító funkcionalitás jellemzi.
Próbálja ki, és élvezze a készülék használatának szabadságát, miközben óvja azt.

- Vékony és könnyű dizájn

- 100%-ban eredeti, adott telefonmodellhez tervezve

- Egyszerű használat

- Karcálló anyag

- Kiegészítő ütés elleni védelem

- Elegáns, minimalista megjelenés

- Nem növeli a telefon méretét

- Hozzáférhető minden port és funkciógomb

 

Specifikáció