Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Haylou X1 2023 bluetooth vezeték nélküli fülhallgató TWS (kék)

Haylou X1 2023 fülhallgató (kék)Ismerje meg a Haylou X1 2023 vezeték nélküli fülhallgatót. A 12 milliméteres dinamikus meghajtókkal felszerelve olyan érzést keltenek, mintha egy élő koncerten lennél! Az ENC zajszűrő rendszer segítségével kristálytiszta beszélgetést garantálnak, átgondolt kialakításuknak köszönhetően pedig tökéletesen belefekszenek
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
10 640 Ft
HAYLOU
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Haylou X1 2023 fülhallgató (kék)
Ismerje meg a Haylou X1 2023 vezeték nélküli fülhallgatót. A 12 milliméteres dinamikus meghajtókkal felszerelve olyan érzést keltenek, mintha egy élő koncerten lennél! Az ENC zajszűrő rendszer segítségével kristálytiszta beszélgetést garantálnak, átgondolt kialakításuknak köszönhetően pedig tökéletesen belefekszenek a fülbe a hosszan tartó kényelem érdekében. A Bluetooth 5.3-as verziója a stabil kapcsolatért és az ultra-alacsony késleltetésért felel, így ideális játékosok és videórajongók számára is. A hosszú működési idő, az érintésérzékeny működés és az IPX4 vízállóság miatt az X1 2023 fülhallgató használata sima, élvezetes és problémamentes.

A hang, amit megérdemelsz
Hallgassa kedvenc dallamait kivételes minőségben! A dinamikus 12 milliméteres meghajtók a legjobb élményt nyújtják – a hidrodinamikus léglyuk kialakításnak köszönhetően élvezheti a részletekkel teli természetes hangzást. Sőt, a titán membránnak köszönhetően a hangzás tökéletesen kiegyensúlyozott, így amikor bekapcsolod a zenét, elragad az erőteljes basszus és a kristálytiszta magas hangok.

Megbízható vezeték nélküli kapcsolat
A Haylou fülhallgatóval teljes szabadságot élvezhet zenék, podcastok vagy hangoskönyvek hallgatásához. A Bluetooth 5.3-as verziója felelős a stabil kapcsolatért, alacsonyabb fogyasztás mellett, akár 10 méteres távolságban is zavartalan jelet biztosít! Az X1 2023 a kiválasztott eszközzel való párosítás után automatikusan csatlakozik hozzá. Egyszerűen nyissa ki a tokot, és további műveletek nélkül használja a fülhallgatót!

Hosszú munkaidő
Nem kell attól tartanod, hogy a fülhallgató nem hajlandó kiszolgálni egy érdekes podcast közepén. Az X1 2023 működési ideje körülbelül 5,5 óra, és csak körülbelül 1,5 óra a teljes feltöltésük. A fülhallgató mellé egy 300 mAh-s töltőtokot kapsz, mellyel további órákat szerezhetsz tele zenei élménnyel! A tok energiáját USB-C kábellel töltheti fel (szintén mellékelve).

A kényelem szem előtt tartásával készült
Az X1 2023 vezeték nélküli fülhallgató letisztult kialakítása az első dolog, ami megragadja a tekintetét, amikor felveszi őket. A megjelenés azonban nem minden, ezért Haylou az Ön kényelmére összpontosít! A 60°-os szögű, félig fül feletti kialakítás tökéletesen illeszkedik a hallójáratba, kivételes kényelmet biztosítva használatuk során.

Ideális játékosok számára
A rendkívül alacsony késleltetés miatt a fülhallgató ideális játékhoz és filmnézéshez is, garantálva a hang és kép tökéletes szinkronizálását. Az X1 2023 lehetővé teszi, hogy teljesen elmerüljön a léptek, lövések és egyéb speciális effektusok kristálytiszta hangjában.

Ingyenes telefonbeszélgetések
A fülhallgató által használt ENC zajszűrő rendszer precíziós mikrofonokkal kombinálva rendkívül tiszta és nyugodt telefonbeszélgetést tesz lehetővé. Hatékonyan kiszűrik a háttérhangokat, így a hívó fél tisztán hallja, amit mondania kell!

Könnyű és gördülékeny működés
A fülhallgató precíziós érintőpanellel rendelkezik, így nem kell kivennie a telefont a zsebéből, ha bejövő hívást vagy zenelejátszót szeretne kezelni! Néhány érintéssel leállíthatja/újrakezdheti a zenét, felveheti a telefont vagy bekapcsolhatja a játékmódot.

További lehetőségek az alkalmazással
A dedikált HAYLOU Sound APP még több lehetőséget nyit meg az Ön számára. Telefonjáról saját igényei szerint szabhatja a fülhallgatót – elvégre Ön ismeri őket a legjobban! Szabja személyre a fülhallgató nevét a Bluetooth-kapcsolathoz, és kísérletezzen az EQ beállításokkal. A fülhallgató töltöttségi szintjét is könnyedén ellenőrizheti az alkalmazásban.

A csomagban:
  • Fülhallgató
  • Töltő tok
  • USB-C kábel
  • Használati utasítás

Magyar nyelvű használati útmutató

GyártóHaylou
ModellX1 2023
SzínKék
Bluetooth verzióBluetooth 5.3
Jeltartomány≥10 m (akadálymentes)
A fülhallgató töltési idejekörülbelül 1,5 óra
A fülhallgató működési idejekörülbelül 5,5 óra
Akkumulátor típuspolimer-lítium
Fülhallgató akkumulátor kapacitása (1 db)35 mAh
A tok akkumulátor kapacitása300 mAh
Audio kodekekSBC/AAC
Bluetooth protokollA2DP/AVRCP/HFP

Specifikáció