Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

HAVIT HV-MS691 Gamer egér

Emelje új szintre játékélményét. A Havit MS691 egér 4 fokozatban 3600 DPI-ig állítható sebességgel, a fejlett lézertechnológiának köszönhetően pedig páratlan simaságot és pontosságot biztosít. Az ergonomikus kialakítás és a szinkron játék háttérvilágítás is megkülönbözteti.Hihetetlen folyékonyságKönnyedén győzd le ellenfeleidet és döntsd meg az új
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 800 Ft
havit
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Emelje új szintre játékélményét. A Havit MS691 egér 4 fokozatban 3600 DPI-ig állítható sebességgel, a fejlett lézertechnológiának köszönhetően pedig páratlan simaságot és pontosságot biztosít. Az ergonomikus kialakítás és a szinkron játék háttérvilágítás is megkülönbözteti.


Hihetetlen folyékonyság

Könnyedén győzd le ellenfeleidet és döntsd meg az új rekordokat. Az egér fejlett lézertechnológiáit használ a kívánt zökkenőmentes működés és pontosság érdekében. Minden gombnyomásra azonnal reagál. Segítségével könnyedén nyomon követhet minden riválist a játékban, és pontos rakétát küldhet rájuk!


4 fokozatú DPI beállítás

Most azonnal reagálhat a játékban kialakult helyzetre, és ehhez igazíthatja az egér viselkedését. Az MS691 lehetővé teszi a sebesség beállítását 1200/1800/2400/3600 DPI tartományban. Állítsa be úgy, hogy az a legjobban megfeleljen elvárásainak, és segítsen elérni egy újabb nagyszerű győzelmet.


A játékosok szem előtt tartásával készült

Játssz, ameddig csak akarsz – az egeret úgy tervezték, hogy elkerülje a fáradtságot és a kényelmetlenséget. Tökéletesen illeszkedik a kézbe és nem terheli a csuklót. Speciális súllyal is ellátták, aminek köszönhetően stabilabb és nagyobb pontosságot biztosít.


Játék háttérvilágítás

Értékeli a funkcionalitás és a stílus sikeres kombinációit? Biztosan tetszeni fog a Havit MS691 egér! A készüléket szinkron, pulzáló háttérvilágítással látták el, olyan színekben, mint a piros, narancssárga, sárga, zöld, cián, kék és lila, ami igazán játékos jelleget kölcsönöz neki.



Gyártó: Havit

Modell:MS691

Felület: USB

Méretek: 130 x 70 x 40 mm

A gombok száma: 6

DPI: 1200/1800/2400/3600

Üzemi feszültség: 5 V

A gomb élettartama: Akár 3 millió kattintás

Kábelhosszúság: 1,6 m

Specifikáció