Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Green Cell SolarCharge töltő, 21W-os napelem, powerbank funkcióval 6400mAh

A GC SolarCharge napelemes töltő beépített, 6400 mAh kapacitású bankkal tökéletes megoldás minden utazási rajongó számára. Válasszon környezetbarát módot a készülékek áramellátására, és &eac
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
32 460 Ft
Green Cell
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A GC SolarCharge napelemes töltő beépített, 6400 mAh kapacitású bankkal tökéletes megoldás minden utazási rajongó számára. Válasszon környezetbarát módot a készülékek áramellátására, és élvezze a korlátlan, tiszta és ingyenes napenergiát bárhol is van.

A 21W teljesítményű és körülbelül 25% -os hatékonyságú hatékony napelemek használatának köszönhetően minden napsütéses napot teljes mértékben felhasználni fog az energiatermelésre. Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja készülékeit USB-portokhoz, és napelemeket helyez el egy napsütötte helyre, és a GC SolarCharge minden eszközt feltölti, miközben pihen a természet kebelében.

A SolarCharge vezérlő modul két USB-A és egy USB-C porttal rendelkezik, amelyek összesen legfeljebb 3 eszköz csatlakoztatását teszik lehetővé egyszerre, valamint egy Micro USB porttal, amely alternatív áramforrásként szolgál a beépített powerbank-nek. Ezen kívül van rajta egy LED-dióda, amely tájékoztat a napelemek insolációs szintjéről, ami a napelemes töltés hatékonyságát eredményezi.

A szolár töltő könnyű, kompakt és összecsukható szerkezete biztosítja a készülék könnyű szállítását. Az összehajtott töltő nem sok helyet foglal el - méretei hasonlóak egy A4-es laphoz. A készletben található karabinerek lehetővé teszik a SolarCharge rögzítését minden hátizsákhoz, így kényelmesen és hatékonyan használhatja azt akár menet közben is.

A GC SolarCharge két USB-A és USB-C port használatának köszönhetően teljes mértékben kompatibilis minden okostelefonnal, táblagéppel, konzollal, vezeték nélküli fejhallgatóval, MP3-lejátszókkal, fényképezőgépekkel, tápegységekkel és minden olyan eszközzel, amelyet USB-aljzaton keresztül táplálhat.

A termék jellemzői:
Teljesítmény: 21W
Kimenet: USB-A1 / A2 / C1: 5V / 2.4A
Bemenet: MicroUSB1: 5V / 2A
A készlet tartalma: Napelemes töltő, 25 cm USB - Micro USB kábel, 2 karabiner, felhasználói kézikönyv

Specifikáció