Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Green Cell AK50 dokkoló állomás HUB USB-C HDMI 4K DEX SD MICROSD kártya USB 3.0

A Green Cell dokkoló lehetővé teszi a funkcionalitás kiterjesztését egy USB-C porttól 7-ig, ami lehetővé teszi a kényelmes munkát és a különféle eszközök csatlakoztatását. Mindez fokozott munkahatékonyságot jelent. Az adapter
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
14 540 Ft
Green Cell
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Green Cell dokkoló lehetővé teszi a funkcionalitás kiterjesztését egy USB-C porttól 7-ig, ami lehetővé teszi a kényelmes munkát és a különféle eszközök csatlakoztatását. Mindez fokozott munkahatékonyságot jelent. Az adapter gyors töltést, adat- és képátvitelt is kínál.

Kompakt kialakításának köszönhetően a mindennapi használatban is tökéletes. A készüléket úgy tervezték, hogy magas ellenállást biztosítson a mechanikai sérülésekkel szemben.

A HUB legnépszerűbb bemeneteinek köszönhetően könnyedén megváltoztathatja gyorstöltővé, memóriakártya-olvasóvá, engedélyezheti a 4k képátvitelt, vagy különféle további eszközöket csatlakoztathat. A HUB USB-C adapter lehetővé teszi a telefon számítógéphez hasonló használatát, kicserélve a DeX állomást és számos PC módú rendszert. A bemutatott adapterben olyan portokat talál, mint 1xUSB-C, 2xUSB 2.0, 1xUSB3.0, HDMI port (4K 30Hz, 1080p 60Hz), microSD és SD kártyaolvasó.

Bemenet: USB-C / USB-A 3.0 x1 / USB-A 2.0 x2 / SD és MicroSD kártyahely
Kimenet: USB-C / HDMI: 4K x 30Hz vagy FullHD 1080p x 60Hz / USB-C PD x1 (87W)
A következő rendszerekkel kompatibilis eszköz: Windows, MacOS, Linux, DEX, Android

Specifikáció