Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Gosund SP1 okos konnektor aljzat WiFi (4db)

Intelligens aljzat Gosund SP1 (4 darab)DE típus - furat nélkül (oldalsó földelés)A Gosund SP1 egy EU-dugós intelligens aljzat. Az okostelefonunkon lévő alkalmazásból közvetlenül vezérelhetjük a világítást vagy egyéb háztartási eszközöket. A Smart Life alkalmazás (Tuya alkalmazás) használata (ingyenesen letölthető Android és iOS rendszeren). Miután
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: Gosund SP1-4
Raktáron: Nincsen raktáron
14 860 Ft
Gosund
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Intelligens aljzat Gosund SP1 (4 darab)

DE típus - furat nélkül (oldalsó földelés)
A Gosund SP1 egy EU-dugós intelligens aljzat. Az okostelefonunkon lévő alkalmazásból közvetlenül vezérelhetjük a világítást vagy egyéb háztartási eszközöket. A Smart Life alkalmazás (Tuya alkalmazás) használata (ingyenesen letölthető Android és iOS rendszeren). Miután a terméket csatlakoztattuk a helyi hálózathoz és hozzáadtuk az alkalmazásunkhoz, a világ bármely pontjáról vezérelhetjük, ahol van internet-hozzáférésünk. A készülék a legújabb rendszerekkel működik: IFTTT, Amazon Alexa és Goggle Assistant. A készlet 4 db SP1 intelligens aljzatot tartalmaz.

A Gosund eszközök csak 2,4 GHz-es WLAN hálózatokban működnek. Az alkalmazásnak köszönhetően megtervezheti otthonában az eszközök (beleértve a lámpákat) működését úgy, hogy azok egy lakó jelenlétét szimulálják, ami elriaszthatja az esetleges betörőket.

A Gosund SP1 csatlakozó a legjobb minőségű anyagokból készül. ROHS és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, a ház biztonságos és tűzálló.

ModellSP1
DugóEU
Méretek8 x 7,5 x 7 cm
Feszültség230V
Teljesítmény0,40 W
Max. teljesítmény3680 watt
KommunikációWiFi (2,4 GHz)
A mérés pontossága0,1 kWh
APP Smart Life (Tuya alkalmazás)
További funkciók  Energiafogyasztás mérés + Időzítő funkció
Súly130 gramm

Specifikáció