Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Gosund SP1-H okos konnektor aljzat WiFi (HomeKit) (2db)

Gosund SP1-H intelligens aljzat (HomeKit verzió)DE típus - furat nélkül (oldalsó földelés)Emelje új szintre az intelligens otthonkezelést. A Gosund SP1-H intelligens aljzat lehetővé teszi, hogy párosítsa eszközeit az Apple HomeKit-tel, és távolról is kényelmesen kezelje azokat. Csoportosítsa készülékeit, vezérelje őket hangjával, és készítsen munka
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
8 700 Ft
Gosund
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Gosund SP1-H intelligens aljzat (HomeKit verzió)
DE típus - furat nélkül (oldalsó földelés)

Emelje új szintre az intelligens otthonkezelést. A Gosund SP1-H intelligens aljzat lehetővé teszi, hogy párosítsa eszközeit az Apple HomeKit-tel, és távolról is kényelmesen kezelje azokat. Csoportosítsa készülékeit, vezérelje őket hangjával, és készítsen munkabeosztást nekik. Az irányítást családjával vagy barátaival is megoszthatja. A termék lehetővé teszi az energiafogyasztás mérését is, így könnyebben spórolhat árammal. A készlet 2 db SP1-H intelligens aljzatot tartalmaz.

Az aljzat kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek kivételes tartósságot biztosítanak. A burkolata tűzálló PC V0 műanyagból készült. A termék többek között túlmelegedés és túláram ellen is védett. Szükség esetén gyermekek ellen is lezárhatja. Mindez biztonságossá teszi az SP1-H aljzatot az egész család számára.

A csomagban
  • Intelligens aljzat SP1-H x2
  • Használati utasítás

MárkaGosund
ModellSP1-H
DugóEU
AnyagPC V0 (tűzálló)
Feszültség240V
Max kimenet16A / 3680W
Vezetéknélküli kapcsolat2,4 GHz-es WiFi
ApplikációHomeKit

Specifikáció