Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Gosund SL2 Smart LED fénycsík, LED szalag RGB (5m)

A Gosund intelligens LED szalag nagyszerű és hangulatos megvilágítást kölcsönöz otthonának. Vezérelhető alkalmazás segítségével is, amely elérhető mobileszközökön, és olyan intelligens hangsegédeket használ, mint az Amazon Alexa és a Google Home. A kikapcsolás funkció lehetővé teszi a világítás szabályozását akkor is, ha távol van otthonról. A kész
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
  • SKU: Gosund SL2
Raktáron: Már csak 2 darab
9 000 Ft
Gosund
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Gosund intelligens LED szalag nagyszerű és hangulatos megvilágítást kölcsönöz otthonának. Vezérelhető alkalmazás segítségével is, amely elérhető mobileszközökön, és olyan intelligens hangsegédeket használ, mint az Amazon Alexa és a Google Home. A kikapcsolás funkció lehetővé teszi a világítás szabályozását akkor is, ha távol van otthonról. A készülék támogatja a 2,4 GHz-es WiFi app vezérlést.

A szalagon található beépített mikrofonnak köszönhetően a készülék olyan üzemmódba válthat, amely a zene ritmusára váltja a fényt. Ez egy érdekes megoldás otthoni bulikra, ahol további attrakciót biztosíthatsz magadnak.

A LED szalag 8 kész jelenet beállítására képes, amelyek hangulatunktól függően segítik a házat élettel teli és változatos környezetté varázsolni. A világítás kiváló a fürdőszobában, a konyhában, a nappaliban, a mennyezetben, a lépcsőházban, az íróasztalban és a TV-ben.

ModelSL2
Bemenet
12v/1A adapter
Méret5m/11mm

Kommunikáció

WiFi  (2,4 GHz)
Letölthető alkalmazásSmart Life (Tuya App)

Specifikáció