Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Gosund E27 Nite Bird WB2 LED okosizzó WIFI

A WB2 egy intelligens izzó, amely kompatibilis az Alexa, a Google otthoni és a Siri rendszereivel. Erős meleg fényt bocsát ki, amely könnyen tompítható és igényeinknek megfelelően alakítható. Normál E27-es aljzatba illeszkedik. A nagyon alacsony 8 W-os energiafogyasztás egy szabványos 75 W-os izzó szintjének megfelelő fényerőt biztosít, miközben en
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: Nite Bird WB2
Raktáron: Nincsen raktáron
4 800 Ft
Gosund
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A WB2 egy intelligens izzó, amely kompatibilis az Alexa, a Google otthoni és a Siri rendszereivel. Erős meleg fényt bocsát ki, amely könnyen tompítható és igényeinknek megfelelően alakítható. Normál E27-es aljzatba illeszkedik. A nagyon alacsony 8 W-os energiafogyasztás egy szabványos 75 W-os izzó szintjének megfelelő fényerőt biztosít, miközben energiát takarít meg.

Az intelligens izzó Alexa, Google Assistant és Siri rendszerekkel működik. Hangutasításokkal bármikor be- és kikapcsolhatja a lámpát, elindíthatja az olvasási módot, vagy válthat más módokra. Csak használjon egyszerű hangutasítást. A világítás testreszabása még soha nem volt ilyen egyszerű!

Az alkalmazás lehetővé teszi az izzók részletes ütemezését is. Automatikusan bekapcsolhatnak ébredés előtt, vagy kikapcsolhatnak, amikor alszik. Az időzítőt is bekapcsolhatja. A megfelelő ütemterv megtervezésével a fényintenzitást is az Ön igényei szerint állíthatja be, hogy nyugodt és kényelmes légkört teremtsen.

Az alkalmazás segítségével bárhol vezérelheti intelligens izzóját, még akkor is, ha távol van otthonától. Ehhez csatlakoznia kell egy biztonságos 2,4 Ghz-es wi-fi hálózathoz. Lehetőséget kap a NiteBird intelligens izzók csoportosítására és egy gomb segítségével történő vezérlésére is. A világítás távirányítójával hatékonyan elriaszthatja a potenciális tolvajokat, így biztonságosabbá teheti otthonát.

ModellWB2
Bemeneti feszültségAC 110-250V, 50/60 Hz
Teljesítmény8 W
Színhőmérséklet2700K
FoglalatE27
Élettartam>20000 óra
Méret14x9x7(cm)
Wi-Fi802,11 b/g/n. 2,4Ghz
Applikáció Gosund, Smart Life (Tuya App)
FunkciókIdőzítő/ Ütemezés
Dimensions14x9x7cm

Specifikáció