Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Gosund Nite Bird LB1 LED okosizzó E27 (2db)

Kényelmesen irányíthatja otthona világítását. A Gosund LB1 intelligens izzóval beállíthatja a fényerőt, és energiatakarékos – mindössze 8 W-ot fogyaszt. Okostelefonnal vagy hangutasításokkal vezérelheti – kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Home szolgáltatással. Munkaütemezéseket is létrehozhat hozzá, és több eszközt csoportosíthat. A készl
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: Nite Bird LB1
Raktáron: Nincsen raktáron
3 800 Ft
Gosund
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Kényelmesen irányíthatja otthona világítását. A Gosund LB1 intelligens izzóval beállíthatja a fényerőt, és energiatakarékos – mindössze 8 W-ot fogyaszt. Okostelefonnal vagy hangutasításokkal vezérelheti – kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Home szolgáltatással. Munkaütemezéseket is létrehozhat hozzá, és több eszközt csoportosíthat. A készlet 2 db izzót tartalmaz.

Szerezzen olyan izzót, amely úgy ragyog, ahogy szeretné. A Gosund LB1 lehetővé teszi a fényerősség 1-100% közötti beállítását. Erős, erős fény a konyhában, ahol finom vacsorát főz? Vagy lágy, pihentető világítás a hálószobában? Tiéd a választás!

Nincs kéznél okostelefon? Le kell kapcsolnia a villanyt, de nem szeretne kimozdulni kényelmes ágyából? A Gosund LB1 intelligens izzó kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel. Ez azt jelenti, hogy egyszerű hangutasításokkal kezelheti! Néhány szóval felkapcsolhatja a lámpát vagy beállíthatja a fényerejét.

MárkaGosund
ModellLB1
SúlyKörülbelül 68 g
MéretekKörülbelül 25x75x64 mm
SzínMeleg fehér
Izzó típusaLED
Teljesítmény8W
Izzók száma a dobozban2

Specifikáció