Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Gosund EP2 okos konnektor aljzat WiFi 10A (4db)

DE típus - furat nélkül (oldalsó földelés)Most még kényelmesebben kezelheti okosotthonát. A Gosund EP2 intelligens WiFi csatlakozó több alkalmazással és hangsegéddel kompatibilis, például az Amazon Alexa és a Google Assistant. Lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök távolról történő működtetését, energiafelhasználásuk nyomon követését, sőt akár h
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: Gosund EP2-4
Raktáron: Nincsen raktáron
15 910 Ft
Gosund
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

DE típus - furat nélkül (oldalsó földelés)

Most még kényelmesebben kezelheti okosotthonát. A Gosund EP2 intelligens WiFi csatlakozó több alkalmazással és hangsegéddel kompatibilis, például az Amazon Alexa és a Google Assistant. Lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök távolról történő működtetését, energiafelhasználásuk nyomon követését, sőt akár hangvezérlést is. Munkarendet is létrehozhat, és megoszthatja az irányítást családjával vagy barátaival. Ugyanakkor a termék elég kompakt ahhoz, hogy ne foglaljon túl sok helyet. A készlet 4 db EP2 intelligens csatlakozót tartalmaz.

Az okosotthon rendszerének kezelése még soha nem volt ilyen egyszerű. A csatlakozó olyan platformokkal működik, mint a Google Home, Gosund, TUYA és a Smart Life, ami azt jelenti, hogy kényelmesen vezérelheti csatlakoztatott készülékeit távolról – okostelefonjáról. Bárhol is van, kapcsolja be és ki eszközeit – otthon, étteremben vagy nyaraláson. Részletes ütemtervet is készíthet számukra. Egy lámpa, amely automatikusan kialszik, amikor elhagyja a lakást? Most már lehetséges!

MárkaGosund
ModellEP2
Darabok száma a dobozban4
AnyagTűzálló PC V0
Feszültség220-240V
Max. hatékonyság10A
Wi-Fi2,4 GHz
ApplikációGosund / Smart Life / TUYA

Specifikáció