Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Forever LED Light E27 A60 10W 230V 4500K 806lm szabályozható fényerő 3 fokozattal

A termék energiahatékonysága akár 90% -os a hagyományos izzóhoz képest. Hosszabb élettartam, nagy szilárdság és minőség, nagyobb tartósság, mint egy hagyományos izzónál. A legújabb technológiai megoldásoknak köszönhetően stabil, kellemes fényben lehet részünk. A Forever Light izzó minden nappaliba, irodába, dekoratív lámpához alkalmas. A termék nem
  • Saját Raktáron: Több mint 10 darab
Raktáron: Több mint 10 darab
3 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A termék energiahatékonysága akár 90% -os a hagyományos izzóhoz képest. Hosszabb élettartam, nagy szilárdság és minőség, nagyobb tartósság, mint egy hagyományos izzónál. A legújabb technológiai megoldásoknak köszönhetően stabil, kellemes fényben lehet részünk. A Forever Light izzó minden nappaliba, irodába, dekoratív lámpához alkalmas. A termék nem tartalmaz káros higanyt.

A 3 fokozatú világítással rendelkező izzó fénykapcsolóval állítható. Az első bekapcsoló a fény 100%-át, a második be-/kikapcsolás 50%-ot, a harmadik be-/kikapcsolás 15%-ot ad. Ezután a ciklus újra kezdődik. Az izzó memóriája néhány másodpercig tart. Ezt követően a ciklus újraindul 100%-ról.

Specifikáció