Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

ESR HaloLock Mágneses MagSafe Műszerfalra helyezhető Autós telefontartó vezeték nélküli töltéssel fekete

Az ESR HaloLock Dashboard Wireless Charger egy MagSafe-kompatibilis vezeték nélküli autós töltő és alacsony profilú műszerfali tartó. A karcsú és állítható rögzítőkar követi a műszerfal ívét, így biztosítva, hogy az útra való rálátása akadálytalan legyen a biztonságosabb és könnyebb vezetés érdekében.Az erős mágnesek és a csúszásmentes sziliko
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
14 210 Ft
ESR
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az ESR HaloLock Dashboard Wireless Charger egy MagSafe-kompatibilis vezeték nélküli autós töltő és alacsony profilú műszerfali tartó. 

A karcsú és állítható rögzítőkar követi a műszerfal ívét, így biztosítva, hogy az útra való rálátása akadálytalan legyen a biztonságosabb és könnyebb vezetés érdekében.

Az erős mágnesek és a csúszásmentes szilikon gyűrű biztonságosan a helyén tartják telefonját még a legrögösebb utakon is, hogy mindig biztonságos és stabil rögzítést biztosítson. 

Biztonságosan rögzíti és gyorsan tölti telefonját a zavartalan navigáció érdekében.

A Staples elektronikai cikkek széles választékát kínálja, hogy minden igényt kielégítsen. Ide tartoznak a mobiltelefonok és tartozékok, az intelligens otthoni eszközök, a laptopok és még sok más.


Főbb információ:

MagSafe kompatibilis

Gyors és egyszerű vezeték nélküli töltés mágneses, kényelmes elhelyezéssel

A nagy teljesítményű mágnesek és a csúszásmentes szilikongyűrű biztonságosan a helyén tartják a telefont még a legrögösebb úton is, hogy mindig biztonságos és stabil rögzítést biztosítsanak.

A karcsú és állítható rögzítőkar követi a műszerfal ívét, így biztosítva, hogy az útra való rálátása akadálytalan legyen a biztonságosabb és könnyebb vezetés érdekében

Készen áll a navigációra, 360 fokos elforgatással

Rögzítse telefonját a tökéletes magasságban és pozícióban a vezetéshez a sokoldalú rögzítőkar állítópont segítségével, hogy rögzítse a helyén

Gyors és egyszerű beállítás

A tapadókorong 3 egyszerű lépésben megy tovább, és biztonságosan a helyén marad

Biztonságosan rögzíti és gyorsan tölti telefonját a zavartalan navigáció érdekében

Kompatibilis az összes iPhone 14/13/12 modellel, MagSafe és HaloLock tokkal, valamint a HaloLock univerzális gyűrűvel


Specifikáció