Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

ESR HaloLock mágneses Magsafe autós telefontartó műszerfalra fekete

Az ESR Halolock autós tartó MagSafe rögzítési funkcióval nélkülözhetetlen kütyü, amellyel biztonságosan és stabilan tarthatja okostelefonját vezetés közben. Az ultraerős mágneseknek köszönhetően telefonja egy helyben rögzül, függetlenül attól, hogy milyen rázós utakon utazik.Az Esr Halolock teljesen állítható, mozgatható karral és 360 fokos fejjel
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
11 810 Ft
ESR
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az ESR Halolock autós tartó MagSafe rögzítési funkcióval nélkülözhetetlen kütyü, amellyel biztonságosan és stabilan tarthatja okostelefonját vezetés közben. Az ultraerős mágneseknek köszönhetően telefonja egy helyben rögzül, függetlenül attól, hogy milyen rázós utakon utazik.

Az Esr Halolock teljesen állítható, mozgatható karral és 360 fokos fejjel rendelkezik, amely lehetővé teszi a készülék teljes elforgatását. Egy ilyen megoldás nagyfokú használati kényelmet és tökéletes illeszkedést biztosít minden szögben. Az újrafelhasználható tapadókorong biztosítja a tartó egyszerű felszerelését és eltávolítását anélkül, hogy az autó műszerfalát vagy szélvédőjét megsértené.

A mágneses gyűrű hőálló, ami azt jelenti, hogy a telefon hosszabb utazások során sem melegszik túl. Ráadásul a rögzítés nemcsak nagyon egyszerű és gyors, hanem biztosítja, hogy a telefon kényelmesen és biztonságosan használható legyen vezetés közben.

Az Esr Halolock ideális megoldás azoknak a járművezetőknek, akiknek fontos, hogy telefonjuk könnyen elérhető közelségben legyen.

Specifikáció