Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Edifier X5 Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató TWS (fekete)

Hallgassa kedvenc dalait, ahol csak akarja. Az Edifier X5 vezeték nélküli fülhallgató kiváló hangminőséget biztosít az aptX kodekkel, és akár 6 órán át is bírja egyetlen töltéssel. A Bluetooth 5.0 gyors és stabil jelátvitelt biztosít, a CVC 8.0 zajszűrés pedig lehetővé teszi, hogy még zajos környezetben is kényelmesen beszélhessünk telefonon. A fül
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
17 940 Ft
Edifier
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Hallgassa kedvenc dalait, ahol csak akarja. Az Edifier X5 vezeték nélküli fülhallgató kiváló hangminőséget biztosít az aptX kodekkel, és akár 6 órán át is bírja egyetlen töltéssel. A Bluetooth 5.0 gyors és stabil jelátvitelt biztosít, a CVC 8.0 zajszűrés pedig lehetővé teszi, hogy még zajos környezetben is kényelmesen beszélhessünk telefonon. A fülhallgató könnyen kezelhető a beépített érintőpanellel.

Hagyja magát elvarázsolni a zene varázslatával. Az aptX audiokodek akár 352 kb/s sebességgel rendelkezik 16 bit/44,1 kHz mellett, ami azt jelenti, hogy tökéletes hangminőséget biztosít. Az X5 fülhallgató kristálytiszta hangzást és hihetetlen részletgazdagságot kínál. Fedezze fel újra kedvenc számait, és fedezze fel, mennyi érzelmet képes kiváltani a zene!

Mondjon búcsút a késéseknek, a rossz jelminőségnek és más csatlakozási problémáknak. A Bluetooth 5.0 a gyors, stabil és megbízható átvitelért felel, akár 10 méteres hatótávolsággal. Alacsonyabb energiafogyasztást is biztosít a fejhallgató hosszabb élettartama érdekében. Sőt, az Edifier segítségével nem kell aggódnia a bonyolult beállítás miatt. A párosítás után az X5 automatikusan csatlakozik az eszközhöz, közvetlenül azután, hogy kiveszi őket a tokból.

A csomag tartalma:

  • Fejhallgató
  • Töltőtok
  • Töltőkábel
  • Cserélhető füldugó (3 pár)
  • Használati utasítás
MárkaEdifier
ModellX5
SzínFekete
Bluetooth verzió5.0
Bluetooth profilokA2DP, AVRCP, HFP, HSP
AudiokodekekSBC, aptX
HatótávAkár 10m
Töltési időKb. 1.5 óra
Működési időAkár 6 óra (fülhallgató) + 18 óra (töltőtok)
Bemenet5V 50mA (fülhallgató), 5V 350mA (Töltőtok)
Frekvenciaválasz20Hz-20kHz
Érzékenység95±3dB

Specifikáció