Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Edifier X3 Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató TWS, aptX (fekete)

A kompakt, stílusos és kényelmesen használható X3 vezeték nélküli fülhallgató kiváló hangminőséget biztosít. Egy töltéssel akár 5 órás üzemidővel és IPX5 vízállóságukkal ideálisak a mindennapi használatra. A Bluetooth 5.0 biztosítja a stabil kapcsolatot, a praktikus érintőpanel pedig megkönnyíti a készülék kezelését. Ezenkívül a beépített zajszűrő
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: Edifier X3-black
Raktáron: Nincsen raktáron
17 140 Ft
Edifier
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A kompakt, stílusos és kényelmesen használható X3 vezeték nélküli fülhallgató kiváló hangminőséget biztosít. Egy töltéssel akár 5 órás üzemidővel és IPX5 vízállóságukkal ideálisak a mindennapi használatra. A Bluetooth 5.0 biztosítja a stabil kapcsolatot, a praktikus érintőpanel pedig megkönnyíti a készülék kezelését. Ezenkívül a beépített zajszűrő mikrofon kényelmessé teszi a telefonos beszélgetést.

Az X3-mal felejthetetlen zenei élményben lesz része. A kristálytiszta, magával ragadó sztereó hangzás olyan érzést kelt, mintha egy koncerten lenne. A magas és mély hangok tökéletes egyensúlya, a részletgazdagság és a természetes hangzás lehetővé teszi, hogy újra átélje a zene szépségét. Kedvenc számai még soha nem szóltak ilyen jól!

Az aptX kodek a kiváló hangminőségért és a megbízható kapcsolatért felel. A Bluetooth 5.0 emellett stabil és gyors jelátvitelt biztosít, és csökkenti az X3 energiafogyasztását, ami hosszú akkumulátor-élettartamot eredményez. A fülhallgató párosítása egyszerű. Csak vegye ki őket a tokból, és azonnal automatikusan csatlakoznak.

MárkaEdifier
ModellX3
Bluetooth verzió5.0
Bluetooth profilA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Lejátszási idő5 óra (fülhallgatók) + 15 óra (töltőtok)
BemenetDC 5V 60mA (fülhallgatók), DC 5V 500mA (töltőtok)
Frekvenciaválasz20Hz-20kHz
Érzékenység95dB
VízállóságIPX5
SzínFekete

Specifikáció