Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Edifier W200T Mini Bluetooth fülhallgató TWS (fehér)

A könnyű és kényelmes Edifier W200T Mini vezeték nélküli fülhallgató 13 mm-es hangszórókkal van felszerelve a kiváló hangminőség érdekében. Támogatják az aptX kodeket, és akár 22 órás üzemidővel rendelkeznek töltőtokkal. A cVc8.0 zajszűrés segítségével kényelmesen beszélhet telefonon, a Bluetooth 5.1 pedig gyors és stabil kapcsolatot biztosít. A fü
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: W200T-white
Raktáron: Nincsen raktáron
18 460 Ft
Edifier
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A könnyű és kényelmes Edifier W200T Mini vezeték nélküli fülhallgató 13 mm-es hangszórókkal van felszerelve a kiváló hangminőség érdekében. Támogatják az aptX kodeket, és akár 22 órás üzemidővel rendelkeznek töltőtokkal. A cVc8.0 zajszűrés segítségével kényelmesen beszélhet telefonon, a Bluetooth 5.1 pedig gyors és stabil kapcsolatot biztosít. A fülhallgató IP54-es vízálló is.

Mondjon búcsút a korlátoknak, és hallgasson zenét akár egész nap. A fülhallgató akár 4 órán keresztül is képes zenét lejátszani egyetlen töltéssel, a mellékelt töltőtokkal pedig körülbelül 22 órára meghosszabbíthatja ezt az időt. Ennyi idő elég sok dal meghallgatására, sőt néhány film megnézésére is.

Mitől olyan jó az Edifier W200T Mini? A fülhallgató támogatja a Qualcomm aptX audiokodeket, így kiváló CD-szintű hangminőséget és hihetetlen részletgazdagságot biztosít. Sőt, a 13 mm-es hangszórók tökéletes harmóniát, éles magas hangokat és hangsúlyos mélyhangokat kínálnak.

A fülhallgatók praktikus érintőpanellel vannak felszerelve, amelyek gyors és kényelmes hozzáférést biztosítanak a legfontosabb funkcióikhoz. Néhány érintéssel például szüneteltetheti a lejátszást, folytathatja a lejátszást, fogadhatja vagy elutasíthatja a hívást, leteszheti a telefont, aktiválhatja a hangsegéd funkciót vagy válthat dalt.

A csomagban

  • Fülhallgató
  • Töltő tok
  • USB-C töltőkábel
  • Használati utasítás
MárkaEdifier
ModellW200T Mini
Színfehér
Bluetooth verzió5.1
Bluetooth profilokA2DP, AVRCP, HFP
Hangszóró13 mm
SPL94±3dB
Lejátszási időAkár 4 óra (fülhallgató) + 18 óra (töltőtok)
Töltési időKörülbelül 1 óra
Vízállóság
IP54
A fejhallgató súlya4,1 g
A tok súlya30,2 g

Specifikáció