Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Edifier MP380 Bluetooth hangszóró (arany)

Az Edifier MP380 hordozható vezeték nélküli hangszóró számos alkalmazáshoz hasznos lesz. Kiváló minőségben játszik le zenét, és számos csatlakozási lehetőséget támogat, köztük a Bluetooth 5.0-t. A strapabíró akkumulátorok akár 10 órás üzemidőt biztosítanak egyetlen töltéssel, a fém felület pedig védi a készüléket a sérülésektől. A hangszóró használ
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: MP380
Raktáron: Nincsen raktáron
26 840 Ft
Edifier
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az Edifier MP380 hordozható vezeték nélküli hangszóró számos alkalmazáshoz hasznos lesz. Kiváló minőségben játszik le zenét, és számos csatlakozási lehetőséget támogat, köztük a Bluetooth 5.0-t. A strapabíró akkumulátorok akár 10 órás üzemidőt biztosítanak egyetlen töltéssel, a fém felület pedig védi a készüléket a sérülésektől. A hangszóró használata közben is kényelmesen beszélhet telefonon.

Csatlakoztassa a választott hangforrást a hangszóróhoz, és játssza le kedvenc dalait fantasztikus minőségben. Az MP380 számos beépített bemenettel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik többek között USB, microSD kártyák és AUX interfésszel rendelkező eszközök használatát. Többet akar? Szabaduljon meg a vezetékektől, és csatlakozzon vezeték nélkül a hangszóróhoz! A Bluetooth 5.0 nemcsak gyors és stabil átvitelt biztosít, hanem csökkenti az energiafogyasztást is.

Az Edifier MP380 hangszóró a funkcionalitás és a stílusos dizájn sikeres kombinációja. Könnyű és praktikus – szinte bárhová elkísérheti. Kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, felülete rendkívüli szilárdságot és sérülésállóságot biztosít számára. Eredeti és hihetetlenül elegáns, modern karaktert is kölcsönöz neki. Az MP380 USB-portokkal is rendelkezik, így több eszközt csatlakoztathat hozzá.

MárkaEdifier
ModellMP380
ÜzemidőAkár 10 óra
Teljesítmény10W+10W
Frekvenciaválasz150Hz-20kHz
Zajszint≤25dB(A)
Bluetooth verzió5.0
Beviteli típusBluetooth, microSD, AUX, USB, hangkártya
Bemenet5V 2A
Impedancia
SzínArany


Specifikáció