Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Edifier HECATE G7 gamer fejhallgató (fekete)

A prémium fejhallgató a legmagasabb minőséget kínálja, megfelel az igényesebb felhasználók elvárásainak. A 7.1-es térhatású hangtechnológia és az 50 mm-es membrán felejthetetlen, magával ragadó élményt nyújtanak. Az ENC-kompatibilis mikrofon zökkenőmentes kommunikációt tesz lehetővé Ön és a többi felhasználó között intenzív játék közben. További va
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: G7 black
Raktáron: Nincsen raktáron
54 710 Ft
Edifier
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A prémium fejhallgató a legmagasabb minőséget kínálja, megfelel az igényesebb felhasználók elvárásainak. A 7.1-es térhatású hangtechnológia és az 50 mm-es membrán felejthetetlen, magával ragadó élményt nyújtanak. Az ENC-kompatibilis mikrofon zökkenőmentes kommunikációt tesz lehetővé Ön és a többi felhasználó között intenzív játék közben. További varázsa az RGB háttérvilágítás széles skálájából származik.

A 7.1-es többcsatornás átvitelt dekódoló beépített lapkakészlet lehetővé teszi az éles mélyhangok és a tiszta hangok élvezetét. A Hi-Res audiorendszer a titán membránnal együtt felelős az ellenség közeledő lépteinek környezeti, valósághű hangjáért. Sőt, a fülkagylók alakja megfelelően illeszkedik a füléhez, és kiküszöböli a kellemetlen érzést.

Szabadon kommunikálj más játékosokkal, beszéld meg az aktuális taktikákat, és figyelmeztesd csapattagjaidat a bejövő ellenfelekre. A G7 360°-ban állítható mikrofonnal rendelkezik, amely rendkívül rugalmas. Könnyedén, egy pillanat alatt hozzáigazíthatod a szokásaidhoz. Ráadásul a kettős ENC zajszűrés hatékonyan érzékeli és minimalizálja a szükségtelen külső zajokat, lehetővé téve a játékon belüli kommunikációt minden zavarás nélkül.

A G7 Edifierek univerzális vezérlővel vannak felszerelve. Ezzel többek között kényelmesen kezelheti a mikrofont. A készülék egy 3 méteres kábelen található, és vezérli a hangerő fel és le funkcióit, változtatja a dalok sorrendjét, valamint egy bekapcsológombot is tartalmaz. Feladata továbbá a hang intenzitásának igény szerinti beállítása.

A fejhallgató praktikus kialakítása és puha anyagú felépítése biztosan jól teljesít a több órán át tartó játék során. A G7-ek hűtőgél rétegekkel rendelkeznek, amelyek hatékonyan engedik el a felgyülemlett hőt. Míg az RGB LED világítás 16,8 millió színt tartalmaz. Válasszon a színek skálájából, hogy megvilágítsa szobáját, és professzionális játéksarokká alakítsa.

GyártóEdifier
ModellG7
Frekvenciaválasz20Hz-20kHz
Impedancia32Ω
Kábelhosszúság3 m
Membrán50 mm-es dinamikus membrán
HáttérvilágításRGB
Csatlakozás
USB

Specifikáció