Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Edifier HECATE G1 gamer fejhallgató (fekete)

Az Edifier G1 fejhallgató 40 mm-es neodímium hangszórókkal felszerelve rendkívül ergonomikus, könnyű kialakítással, puha bőr fülpárnákkal rendelkezik. A Plug and Playnek köszönhetően nem kell illesztőprogramot telepíteni. A mikrofon környezeti zajszűréssel és 360°-os beállítással rendelkezik a tökéletes illeszkedés érdekében. LED-es háttérvilágítás
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: HECATE G1
Raktáron: Nincsen raktáron
12 210 Ft
Edifier
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az Edifier G1 fejhallgató 40 mm-es neodímium hangszórókkal felszerelve rendkívül ergonomikus, könnyű kialakítással, puha bőr fülpárnákkal rendelkezik. A Plug and Playnek köszönhetően nem kell illesztőprogramot telepíteni. A mikrofon környezeti zajszűréssel és 360°-os beállítással rendelkezik a tökéletes illeszkedés érdekében. LED-es háttérvilágítással és 2,5 m-es kábellel, beépített hangerőszabályzóval is fel vannak szerelve.

A G1 gaming headset a legjobb hangminőséget kínálja innovatív technológiájával és neodímium meghajtóival, amelyek a játékmenetet a következő szintre emelik. A digitális dekódoló technológia és az USB hangkártya tovább fokozza a magával ragadó élményt. 

Nemcsak asztali számítógéphez, hanem laptophoz, XBOX-hoz vagy PS4-hez is csatlakoztathatja őket. Élvezze a kényelmet és a legjobb hangminőséget korlátok nélkül.

MárkaEdifier
ModellG1
Színfekete
Típusfül fölött
Hangszórókneodímium, 40 mm
Kábelhosszúság2,5 m
FelületUSB
Súly217 g
Frekvenciaválasz20 Hz - 20 000 Hz
Érzékenység100 dB/mW
Impedancia32 Ω

Specifikáció