Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Duracell autós töltő USB, USB-C 27W fekete

Az autós töltő minden vezető nélkülözhetetlen kelléke. Mostantól akár 2 eszközt is tölthet egyszerre utazás közben a Duracell autós töltővel, amelynek maximális teljesítménye 27 W. A kompakt töltő 2 porttal rendelkezik: USB-A és USB-C, így széles körben kompatibilis. Támogatja a Power Delivery gyorstöltési technológiát, és sokkal gyorsabban táplálj
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
Duracell
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az autós töltő minden vezető nélkülözhetetlen kelléke. Mostantól akár 2 eszközt is tölthet egyszerre utazás közben a Duracell autós töltővel, amelynek maximális teljesítménye 27 W. A kompakt töltő 2 porttal rendelkezik: USB-A és USB-C, így széles körben kompatibilis. Támogatja a Power Delivery gyorstöltési technológiát, és sokkal gyorsabban táplálja az akkumulátort energiával, mint a hagyományos 5 W-os töltők. A Duracell DR6026A autós töltővel mindig feltöltött készülékekkel érkezik meg úti céljára!
Hosszú autóút előtt áll, és okostelefonja hamarosan lemerül? Vagy talán siet a munkába, és elfelejtette feltölteni a telefonját? A Duracell autós töltő minden problémáját megoldja! A termék támogatja a gyors PD töltést akár 27 watttal – akár 4-szer gyorsabban tölt, mint egy szabványos 5 W-os töltő. Most még gyorsabban visszaállíthatja eszköze áramellátását.
Felejtsd el a kompatibilitási problémákat. A töltő kitűnik széles körű kompatibilitásával. Tökéletesen működik különböző márkájú okostelefonokkal vagy táblagépekkel. Jól használható powerbank vagy vezeték nélküli fejhallgató töltésére is.
Kényelmesen tölthet egyszerre akár két eszközt, miközben az autóban utazik. A Duracell DR6026A töltő 2 porttal - USB-C és USB-A - van felszerelve, így könnyedén tölthet egyszerre például egy okostelefont és egy okosórát.

Specifikáció