Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Dudao 8in1 USB Type C HUB - USB Type C PD 60 W / HDMI 4K@60 Hz / SD-microSD olvasó / 4xUSB 3.2 Gen 1 szürke (A15)

Többfunkciós USB Type C HUB egyedi kialakítással, amely kiváló hőelvezetést biztosít. Nem csak laptopokhoz, hanem okostelefonokhoz és táblagépekhez is használható. Tökéletes tartozék mindazok számára, akik mobileszközeik portjainak hiányától szenvednek. Egy kiegészítő, amely lehetővé teszi pendrive-ok, külső meghajtók és egyéb perifériák csatlakozt
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: A15
Raktáron: Nincsen raktáron
17 260 Ft
Dudao
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Többfunkciós USB Type C HUB egyedi kialakítással, amely kiváló hőelvezetést biztosít. Nem csak laptopokhoz, hanem okostelefonokhoz és táblagépekhez is használható. Tökéletes tartozék mindazok számára, akik mobileszközeik portjainak hiányától szenvednek. Egy kiegészítő, amely lehetővé teszi pendrive-ok, külső meghajtók és egyéb perifériák csatlakoztatását, amikor berendezésünk összes USB-csatlakozója már foglalt.
A HUB akár 8 további porttal bővíti a számítógép csatlakozóinak számát:

- USB Type C PD 60W
- HDMI 4K
- SD kártya olvasó
- Micro SD kártya olvasó
- 4x USB 3.2 Gen 1

Érezd az USB 3.2 Gen 1 erejét – Az elosztó által kínált portok közül 4 USB 3.2 Gen1 csatlakozó garantálja a villámgyors adatátvitelt 5 Gb/s-al. Több mint 10-szer gyorsabb elődjénél.
Az USB Type C Power Delivery 60 W-os port lehetővé teszi, hogy gyorsan feltölthesse eszközét. 
Ha túl kicsi a képernyő – A HDMI port lehetővé teszi, hogy projektort vagy TV-t csatlakoztasson számítógépéhez. A 4K szabvány (HDMI port) támogatásának köszönhetően a lejátszott videó kiváló minőségben jelenik meg.
A kártyaolvasó lehetővé teszi a micro SD és SD kártyák adatainak olvasását.
Minden csatlakozót külön chip vezérel. Ez a megoldás a tartozék legmagasabb hatékonyságának garanciája, függetlenül a csatlakoztatott eszközök számától.
A jel minősége változatlan – Könnyedén csatlakoztathat vezeték nélküli egeret vagy billentyűzetet az elosztóhoz. A jel ugyanolyan stabil lesz, mint amikor a berendezés közvetlenül a számítógéphez csatlakozik. 
Kis méret és kivételes tartósság – A Hub mindössze 150 grammot nyom, méretei pedig egy 6 hüvelykes képernyővel rendelkező okostelefonhoz hasonlíthatók, így szállítása gyakorlatilag problémamentes. Ezen kívül kiváló minőségű anyagokból készült (alumínium ház + erős ABS), ami nagyon megnehezíti a sérülést.

Leírás:

Márka: Dudao
Csatlakozó típusa:
USB Type C 
USB Type C 
HDMI 4K
4x USB USB 3.2 Gen 1 (5 Gb/s) 
SD kártya olvasó
Micro SD kártya olvasó
Maximális terhelés: 60 W
Gyorstöltés szabvány: Power Delivery

Specifikáció