Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Deko Tools GJ62 Lézeres szintezőállvány

Állvány lézeres vízmértékhez Deko Tools GJ62Ez a Deko Tools professzionális állványa kompatibilis a DEKO önszintező lézerszintezőkkel, keresztlézerekkel, forgólézerekkel, pontlézerekkel vagy optikai szintezőkkel. Munkahelyen és otthon is használhatja – könnyű és hordozható. Ráadásul beépített vízmértékkel is rendelkezik.Kompakt és könnyűAz állvány
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: GJ62
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Állvány lézeres vízmértékhez Deko Tools GJ62
Ez a Deko Tools professzionális állványa kompatibilis a DEKO önszintező lézerszintezőkkel, keresztlézerekkel, forgólézerekkel, pontlézerekkel vagy optikai szintezőkkel. Munkahelyen és otthon is használhatja – könnyű és hordozható. Ráadásul beépített vízmértékkel is rendelkezik.

Kompakt és könnyű
Az állvány kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült - kompakt és hordozható, így szállításra is tökéletes. Ezen kívül kivételes stabilitás jellemzi. Összecsukható lábai egy bilinccsel és csúszásmentes talppal ellátott, így különféle körülmények között használható. A tartó stabilan tartása érdekében, amikor teljesen ki van húzva - a középső oszlop csuklósan van felszerelve.

Bővíthető
Használja az állványt különböző magasságokban! Az állvány háromrészes lábmagasság-állító bilinccsel és meghosszabbított középső oszloppal rendelkezik. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az állványt 75 cm-ről 120 cm-re bővítse. Ráadásul beépített vízmértékkel rendelkezik, amely segít a szög beállításában, maximális pontosságot biztosítva normál használat és professzionális mérések során.

Deko Tools
GJ62 modell
Max. Magasság 120 cm
Állvány menete 5/8"

Optikai szintező állvány

Specifikáció