Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Dareu EK871 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet, Bluetooth, angol

A Dareu EK871 billentyűzet 71 PBT billentyűt tartalmaz, hosszú élettartamú kapcsolókkal. Csatlakoztathatja számítógépéhez Bluetooth 5.0-n vagy USB-C kábelen keresztül. A készülékbe beépített 1900 mAh kapacitású lítium akkumulátor, eszközök kapcsolására szolgáló kapcsoló, valamint speciális mágneses állvány is tartozik.Csatlakoztassa a billentyűzete
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: EK871
Raktáron: Nincsen raktáron
25 940 Ft
DAREU
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Dareu EK871 billentyűzet 71 PBT billentyűt tartalmaz, hosszú élettartamú kapcsolókkal. Csatlakoztathatja számítógépéhez Bluetooth 5.0-n vagy USB-C kábelen keresztül. A készülékbe beépített 1900 mAh kapacitású lítium akkumulátor, eszközök kapcsolására szolgáló kapcsoló, valamint speciális mágneses állvány is tartozik.

Csatlakoztassa a billentyűzetet a kívánt módon. Ha értékeli a vezeték nélküli megoldások nyújtotta szabadságot, válassza a Bluetooth 5.0-n keresztüli csatlakozást. Egyszerre 3 eszköz csatlakoztatható, a beépített gomb lehetővé teszi a készülékek közötti váltást. Használhat USB-C kábelt is.

A billentyűzet beépített 1900 mAh kapacitású lítium akkumulátorral rendelkezik. Kikapcsolt háttérvilágítás mellett körülbelül 20 napig használható egyetlen töltéssel. Ha a háttérvilágítás be van kapcsolva, az akkumulátor élettartama akár 7 nap. Az EK871 feltöltése mindössze 6 órát vesz igénybe. A billentyűzetet töltés közben is használhatja.

A 90°-ban elforgatható mágneses állvánnyal 3,5 mm-rel megemelheti a billentyűzetet. A piros kapcsolók aktiválásához szükséges erő mindössze 60 g, az aktiválási pont pedig 2 mm. Ezenkívül az Esc gomb háttérvilágítása kulcsfontosságú állapotinformációkat ad. A lézergravírozott PBT billentyűk kopásállóak. A billentyűzet emellett rendkívül kompakt, így nem foglal sok helyet az asztalon.

MárkaDareu
ModellEK871
TípusMechanikus (US kiosztás)
KapcsolatVezetékes USB-C / Bluetooth 5.0
Hatótávolság8 m-ig
Akkumulátor-kapacitás1900 mAh
Billentyűk száma71
Méretek327x101x42 mm
SúlyKörülbelül 655 g
EnergiafogyasztásAkár 30 mA (háttérvilágítás nélkül) / 200 mA (a legfényesebb háttérvilágítás szintje)
Operációs rendszerWindows, Mac OS, iOS, Android stb.
Élettartam50 millió kattintás
SwitchRed (piros)
Egyébanti-ghosting, 23 funkciógomb, WIN zárolás, makró programozás, 5 háttérvilágítási mód, N-key rollover, háttérvilágítás testreszabása

Specifikáció