Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Choetech Egyirányú kábel adapter HUB USB Type C - HDMI 4K 60Hz szürke (HUB-H10)

USB Type-C csatlakozású és HDMI aljzatú átalakító adapterAlumínium és nylon anyaghasználatFelbontás: 4K (3840x2160) @ 60HzKábel hossz: 20CmSúly: 16gPraktikus adapter USB-C csatlakozóval és HDMI csatlakozóval. Tökéletes kiegészítő azoknak, akiknek a számítógépet a monitorhoz kell csatlakoztatniuk a HDMI csatlakozón keresztül.Laptophoz és okostelefon
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
  • SKU: HUB-H10
Raktáron: Már csak 1 darab
9 640 Ft
Choetech
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

  • USB Type-C csatlakozású és HDMI aljzatú átalakító adapter
  • Alumínium és nylon anyaghasználat
  • Felbontás: 4K (3840x2160) @ 60Hz
  • Kábel hossz: 20Cm
  • Súly: 16g

Praktikus adapter USB-C csatlakozóval és HDMI csatlakozóval. Tökéletes kiegészítő azoknak, akiknek a számítógépet a monitorhoz kell csatlakoztatniuk a HDMI csatlakozón keresztül.

Laptophoz és okostelefonhoz - A Choetech adapter nemcsak HDMI-vel nem rendelkező laptopokhoz, hanem okostelefonokhoz is tökéletes lesz (az okostelefonnak támogatnia kell a DP szabványt).

Nincs szükség további szoftverekre – A modul a „plug and play” elv szerint működik, így nem igényel további programok telepítését. Csak csatlakoztassa az USB-C porthoz, és azonnal használhatja.

Könnyű, kicsi és rendkívül strapabíró – Az adapter súlya körülbelül 16 gramm, és kompakt mérete miatt gyakorlatilag problémamentes a szállítása. Ezenkívül kiváló minőségű anyagokból (alumínium + nylon) készült, amelyek nagyon megnehezítik a sérülést.


Specifikáció