Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

BroadLink RM Mini 3 univerzális Infra távirányító

Irányítsa Infrás készülékeit bárhonnanA BroadLink RM Mini 3 távirányító univerzális távirányítóvá varázsolja okostelefonját, és egyetlen könnyen használható ingyenes BroadLink alkalmazásba integrálja az otthoni szórakoztató és automatizálási eszközök vezérlését. A BroadLink RM Mini 3 képes együttműködni az Alexával. Az Alexával párosítva az RM Mini
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: RM Mini 3
Raktáron: Nincsen raktáron
4 790 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Irányítsa Infrás készülékeit bárhonnan
A BroadLink RM Mini 3 távirányító univerzális távirányítóvá varázsolja okostelefonját, és egyetlen könnyen használható ingyenes BroadLink alkalmazásba integrálja az otthoni szórakoztató és automatizálási eszközök vezérlését. A BroadLink RM Mini 3 képes együttműködni az Alexával. Az Alexával párosítva az RM Mini3 kihangosított hangvezérlést biztosít eszközei felett, például be- és kikapcsolhatja a TV-t, vagy hangparanccsal növelheti/halkítja a hangerőt.

Több mint 80 000 infravörös vezérlésű eszközt támogat (csak IR, RF nélkül, az RM Pro+-hoz képest), beleértve a TV-t, STB-t, DVD-t, AC-t, hangot, PVR-t stb.
Kisebb, de okosabb: hozza létre az időzítőt és a jelenetet, ahogyan szüksége van rá.
Nagy infravörös (38kHz) adatbázis: 98%-os infravörös távoli funkció lefedése, automatikus frissítés a felhőben.
Tanulási funkció: tanulja meg a távirányítót, ha a készülékmodell nem elérhető.

A BroadLink RM Mini 3 egy intelligens IoT távirányító, amely könnyen telepíthető és használható. Ezzel távirányíthatja a különféle háztartási gépeket, mint például légkondicionáló, TV, STB, világítás, hang stb.
A BroadLink Global Cloud szolgáltatástechnológia támogatásával könnyen és megbízhatóan vezérelheti otthoni eszközeit bárhonnan.

Töltse le az App BroadLink alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból (az IOS 8.0 / Android 4.0 és újabb verziók támogatása), és konfigurálja az eszközt az alkalmazás utasításai szerint.
A részletes beállítási módszerért látogasson el a BroadLink támogatási oldalára: ibroadlink.com/support

Dolgozzon az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel
Használja együtt az Amazon Echo intelligens hangszóróval vagy a Google Home készülékkel, és működtesse a háztartási készülékeket a "Voice" segítségével. Ha a házimunkával van elfoglalva, a hangvezérlés nagyszerű segítség lesz. Próbáld meg azt mondani, hogy "Alexa, kapcsold be a TV-t" vagy "OK Google, kapcsold be a légkondicionálót".

Több eszköz vezérlése egy alkalmazásban
Az RM Mini 3 távoli hub infravörös vezérlésű hatótávolsága 360° és 26 láb (8 M) a készülékek irányában.

Egyszerre több készüléket is vezérelhet a szobában. Sőt, mivel a Mini 3 Wi-Fi-vel csatlakozik, otthoni készülékeit okostelefonjával bárhonnan, bármikor távolról vezérelheti, még akkor is, ha távol van.

Szabja testre jeleneteit
Testreszabhatja családja számára a különböző jelenetekkel, egyetlen kattintással az "alvási jelenethez", vagy "távoli a munkahelyi jelenethez", "ne zavarjon jelenethez". Élvezze a sietség nélküli életet. Állítsa be az időzítőket egy játékhoz vagy tévéműsorhoz, és soha ne hagyja ki.
Állítson be időzítőt a klímához, hogy egészségesen aludjon és elkerülje a megfázást.

Okosabb klíma
Kényelmetlenül érzi magát a meleg napokon a magas hőmérséklet miatt? Nyáron a házi kedvencek is nehezen viselik a helyzetet, és hőgutát kaphatnak, ha a helyiségben ilyen magas a hőmérséklet.
Ebben az esetben a Mini 3-mal vezérelheti a klímaberendezést kívülről, vagy állítson be időzítőt kedves kedvencei számára, nehogy hőgutát kapjanak.

Specifikáció