Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

BMW BMBP15PUCARTCBK Carbon Nylon Tricolor 16'' hátizsák fekete

Divatos laptop hátizsák a világ egyik legnépszerűbb autóipari konszernje aláírásával. Egy egyedülálló ajánlat a BMW márka szerelmesei számára lepni fogja, hogy mekkora kapacitással rendelkezik - ebben a hátizsákban nem csak egy teljes méretű laptop, hanem egy tablet és minden, a mindennapi munkához szükséges kiegészítő is elfér.A hátizsák kiváló mi
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
29 740 Ft
BMW
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Divatos laptop hátizsák a világ egyik legnépszerűbb autóipari konszernje aláírásával. Egy egyedülálló ajánlat a BMW márka szerelmesei számára lepni fogja, hogy mekkora kapacitással rendelkezik - ebben a hátizsákban nem csak egy teljes méretű laptop, hanem egy tablet és minden, a mindennapi munkához szükséges kiegészítő is elfér.
A hátizsák kiváló minőségű nylonból készült, amelyet az ökológiai bőrre felvitt egyedi karbon motívumnak köszönhetően tett vonzóbbá, amely finom tapintású. A karbonon motívum biztosítja a kollekció exkluzív jellegét és vonzza a figyelmet. A gyártáshoz felhasznált anyag strapabíró és ellenáll az időjárás viszontagságainak, ennek köszönhetően a hátizsák hosszú ideig betölti védő szerepét és kifogástalan megjelenésével nyűgöz le. A kiegészítőt az M Power logó és a BMW márka logója díszíti, amelyek egyben a termék eredetiségét is igazolják.
Az állítható, párnázott nylon vállpántok optimális kényelmet és ergonomikus háttámaszt biztosítanak.

Specifikáció