Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Bluetooth FM Transmiter XO BCC03, QC 3.0, 2x USB, 18W fekete

Az FM transmitter egy praktikus eszköz, amely minden vezető számára hasznos lesz. Az adó lehetővé teszi a zenelejátszást, valamint a biztonságos telefonálást. 2 USB porttal van felszerelve, melyek segítségével könnyedén visszaállíthatja okostelefonja vagy táblagépe töltöttségét. A Bluetooth 5.0 modul felelős a gyors és stabil kapcsolatért. Széleskö
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
4 800 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az FM transmitter egy praktikus eszköz, amely minden vezető számára hasznos lesz. Az adó lehetővé teszi a zenelejátszást, valamint a biztonságos telefonálást. 2 USB porttal van felszerelve, melyek segítségével könnyedén visszaállíthatja okostelefonja vagy táblagépe töltöttségét. A Bluetooth 5.0 modul felelős a gyors és stabil kapcsolatért. Széleskörű kompatibilitásával is kitűnik.
A készülék legfeljebb 2 USB porttal rendelkezik. Az USB QC 3.0 port lehetővé teszi, hogy azonnal megújítsa az energiát a különféle berendezésekben. A második USB-port viszont nem csak szabványos töltést tesz lehetővé, hanem USB flash meghajtó csatlakoztatását is. A jeladóval könnyedén töltheti okostelefonját, táblagépét vagy vezeték nélküli fejhallgatóját.
Az adó segítségével kényelmesen lejátszhatja kedvenc zenéit okostelefonról vagy hordozható USB-meghajtóról. Nincs más dolgod, mint csatlakoztatni egy pendrive-ot, vagy Bluetooth-on keresztül csatlakozni hozzá, és kiválasztani a megfelelő frekvenciát az autórádión! Használhatja a hívások szabad fogadására és elutasítására, a frekvencia megváltoztatására, a hangerő beállítására vagy a zenelejátszó vezérlésére.

Specifikáció