Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

BlitzWolf BW-HL1T Smartwatch okosóra Bluetooth V5.0 (fekete)

Az új BlitzWolf okosórával folyamatosan óvhatja egészségét. Ha a hőmérséklet csökken, vagy a nyomás megváltozik a környezetében, ezt azonnal észreveszi az óráján. Lehetősége van a pulzusszám megtekintésére. Vigyázzon testére testsúlyának és lépésszámlálójának figyelésével. Vannak még intelligens asszisztens funkciói is, aki tájékoztat minket az idő
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: BW-HL1T
Raktáron: Nincsen raktáron
12 010 Ft
Blitzwolf
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az új BlitzWolf okosórával folyamatosan óvhatja egészségét. Ha a hőmérséklet csökken, vagy a nyomás megváltozik a környezetében, ezt azonnal észreveszi az óráján. Lehetősége van a pulzusszám megtekintésére. Vigyázzon testére testsúlyának és lépésszámlálójának figyelésével. Vannak még intelligens asszisztens funkciói is, aki tájékoztat minket az időjárásról, emlékeztet a fontos megbeszélésekre, vagy akár figyeli az alvást.

24 órán keresztül folyamatosan figyelheti a pulzusát. A fotoelektromos pulzusmérő szenzor megállás nélkül működik, percenként számolja a szívveréseket. Ideális módja a túlterhelés megelőzésének, pl. kimerítő gyakorlatok során. Ha a pulzusszáma gyenge vagy túl magas, a Smartwatch figyelmeztetést küld, amely időben tájékoztatja Önt. Ennek az az oka, hogy az óra belsejében egy speciális rendszer található, amelyet egy rögzített szűrő véd.

Óratok: 35 x 42 x 10,8 mm

Szíj (rövidebb oldal): 88 x 20 mm

Szíj (hosszabb oldal): 118 x 20 mm

GyártóBlitzwolf
ModellBW-HL1T
Bluetooth5.0
Súly38 g
Akkumulátor kapacitás240 mAh
Test- és bőrhőmérséklet-érzékelésigen
Pulzusmérőigen
Légző gyakorlatokYES
Működési idő7-9 nap
Töltési idő

2 óra

Specifikáció