Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Blitzwolf BW-BH2 vezeték nélküli bluetooth headset fülhallgató

A vezeték nélküli fülhallgató tartós és kényelmes. Lehetővé teszi a hosszú beszélgetést és IPX5-ös védelmének köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a készüléket víz károsítja. Egyetlen gombnyomással felveheti a telefont, és a hívás minősége a legmagasabb szinten van.A Bluetooth 5.0 stabil kapcsolatot biztosít. Nincs többé megszakadt jel vagy h
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: BW-BH2
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
Blitzwolf
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A vezeték nélküli fülhallgató tartós és kényelmes. Lehetővé teszi a hosszú beszélgetést és IPX5-ös védelmének köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a készüléket víz károsítja. Egyetlen gombnyomással felveheti a telefont, és a hívás minősége a legmagasabb szinten van.

A Bluetooth 5.0 stabil kapcsolatot biztosít. Nincs többé megszakadt jel vagy hívások letétele. A készülék HD minőségű hívásokat biztosít, így természetes hangzású hangokat hallhat. A zajcsökkentő funkciónak köszönhetően pedig tiszta hangzást biztosít.

A beépített 150mAh-s akkumulátor nagyon hosszú készenléti időt biztosít, és a teli akkumulátorral kezdeményezhető hívások akár 20 órát is kibírnak! Nem kell többé aggódnia a lemerült akkumulátor miatt, beszéljen kedvére, és 13 g-os súlyával nem fog kellemetlenséget érezni.

A készülék ergonomikus formájú, ennek köszönhetően jól illeszkedik a bal és a jobb fülhöz egyaránt. Maga a fülhallgató akár 180°-ban elfordítható, így tökéletesen illeszkedik a füléhez.

Egyetlen gombnyomás elegendő a telefon fogadásához. A fülhallgató tetején található érintőpanelnek köszönhetően egyszerűen vezérelheti a lejátszott zenét, bonthatja a hívást, vagy ki- és bekapcsolhatja a kézibeszélőt.

Bluetooth verzióV5.0
Frekvencia20-20000 Hz
Töltési feszültség5 V
Hatótáv10 m
Akkumulátor kapacitás150 mAh
Beszélgetési idő20 óra
Zene lejátszási idő20 óra
Készenléti idő300 óra
Töltési idő0,5 óra

Specifikáció