Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

BlitzWolf AA-UM6 TWS bluetooth fülhallgató

BlitzWolf AA-UM6 Bluetooth HeadsetExtrém teljesítmény és kényelemA Blitzwolf Bluetooth vezeték nélküli fejhallgató szinte minden helyzetben működik, és minden bizonnyal megfelel az Ön elvárásainak. Az IPX5 vízállóság, az ergonomikus kialakítás és a hosszú, 600 mAh-s akkumulátor-üzemidő biztosítja a szükséges szabadságot. A kiváló hangminőség és a m
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
12 240 Ft
Blitzwolf
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

BlitzWolf AA-UM6 Bluetooth Headset

Extrém teljesítmény és kényelem
A Blitzwolf Bluetooth vezeték nélküli fejhallgató szinte minden helyzetben működik, és minden bizonnyal megfelel az Ön elvárásainak. Az IPX5 vízállóság, az ergonomikus kialakítás és a hosszú, 600 mAh-s akkumulátor-üzemidő biztosítja a szükséges szabadságot. A kiváló hangminőség és a megbízható jelátvitel is lenyűgözni fogja.

Merüljön el a hangok világában
A Bluetooth 5.0 stabil hangátvitelt garantál 3 MB/mp sebességgel, valamint csökkentett késleltetést, felerősített jelet és csökkentett energiafogyasztást. Emellett automatikus párosítást is lehetővé tesz, így megkímélve Önt a manuális, gyakran bonyolult beállításoktól.

Hosszú használati idő
A fejhallgató körülbelül 4 órán keresztül működik. Készenléti ideje akár 300 óra is lehet. Egy speciális tok segítségével 3-5 alkalommal töltheti fel a készülékeket, így akár 20 órára is meghosszabbíthatja működési idejüket. A tok képernyővel van ellátva, amelyen az akkumulátor töltöttségi szintje látható.

Kényelmes működés
Az érintőpanel megkönnyíti a fejhallgató kezelését, és rendkívül intuitívvá teszi azt. Lehetővé teszi a készülék gyors és kényelmes be- és kikapcsolását, több dal lejátszását, a telefon felvétele/elutasítása, a hangerő növelése/csökkentése, sőt, az intelligens asszisztens felébresztése is.

3 párosítási mód
Párosíthatja mindkét fejhallgatót, csak a bal vagy csak a jobb oldali fejhallgatót. Ez a praktikus megoldás meghagyja Önnek a választás szabadságát és a használat kényelmét, ami fontos Önnek. A 3 párosítási módnak köszönhetően arra is lehetősége van, hogy kedvenc dalait megossza egy másik személlyel.

Nem félnek az esőtől!
A fejhallgató IPX5 vízálló. Ez azt jelenti, hogy esőben vagy edzés közben is használhatod őket - a vízcseppek vagy az izzadság nem tesz kárt bennük. A Blitzwolf fejhallgatóval szinte minden körülmények között hallgathatsz zenét és beszélgethetsz barátaiddal.

Stílus és ergonómia
A fejhallgatót könnyű súly jellemzi, tökéletesen fekszik a fülben, nem esik ki belőle, és rendkívül kényelmes még egy napi használat után is. A futurisztikus dizájn és a fekete és piros színek rendkívül eredeti, stílusos jelleget kölcsönöznek nekik. A funkcionalitás és az érdekes esztétika tökéletes kombinációja.

Specifikáció