Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Biciklitáska / kerékpártáska kerékpárváz alá cipzárral 1L (SAHOO 122057)

1 literes háromszög alakú kerékpártáska cipzárral. Ez egy funkcionális burkolat, amelyet a kerékpárváz alá történő szerelésre terveztek. Lehetővé teszi a tartozékok, kerékpár-eszközök és okostelefon biztonságos szállítását.A markolat kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készült, így ellenáll a mechanikai sérüléseknek és biztosítja a hos
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
6 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

1 literes háromszög alakú kerékpártáska cipzárral. Ez egy funkcionális burkolat, amelyet a kerékpárváz alá történő szerelésre terveztek. Lehetővé teszi a tartozékok, kerékpár-eszközök és okostelefon biztonságos szállítását.

A markolat kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készült, így ellenáll a mechanikai sérüléseknek és biztosítja a hosszú távú használatot. A táska kevesebb mint egy perc alatt rögzíthető három tépőzárral.

A vízzáró oldalsó cipzár biztosítja a tömítettséget és véd a víz és nedvesség behatolásától a burkolat belsejébe. A fényvisszaverő logó biztosítja, hogy a kerékpáros látható legyen gyenge fényviszonyok mellett és sötétben is.

Tökéletes kiegészítője az expedíciós készletnek. Űrtartalma (1 l) lehetővé teszi a telefon, kulcsok, dokumentumok és kisebb kerékpárszerszámok kényelmes bepakolását.


Anyag: 600D poliészter, PU, ​​PVC
Űrtartalom: 1 l
Méretek: 34 × 23 × 17 cm

Specifikáció