Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Biciklitáska / kerékpártáska kerékpárváz alá cipzárral 1,5L (SAHOO 122065)

Háromszög alakú kerékpártáska cipzárral és 2 literes űrtartalommal. Ez egy funkcionális burkolat, amelyet a kerékpárvázra történő szerelésre terveztek. Lehetővé teszi a tartozékok, kerékpár-eszközök és okostelefon biztonságos szállítását.A markolat kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készült, így ellenáll a mechanikai sérüléseknek és b
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
6 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Háromszög alakú kerékpártáska cipzárral és 2 literes űrtartalommal. Ez egy funkcionális burkolat, amelyet a kerékpárvázra történő szerelésre terveztek. Lehetővé teszi a tartozékok, kerékpár-eszközök és okostelefon biztonságos szállítását.

A markolat kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készült, így ellenáll a mechanikai sérüléseknek és biztosítja a hosszú távú használatot. Három tépőzárral kevesebb, mint egy perc alatt rögzíthető.

A vízzáró oldalsó cipzár biztosítja a tömítettséget és véd a víz és nedvesség behatolásától a burkolat belsejébe. A fényvisszaverő logó biztosítja, hogy a kerékpáros látható legyen gyenge fényviszonyok mellett és sötétben is.

A űrtartalom (2 l) lehetővé teszi, hogy kényelmesen bepakoljon egy telefont, kulcsokat, dokumentumokat és kis kerékpárszerszámokat. A kamrában gumiszalagok apró tárgyak, pl. kulcsok rögzítéséhez.


Anyag: 600D poliészter, PU, ​​PVC
Űrtartalom: 2 l
Méretek: 26 × 22 × 17 cm

Specifikáció