Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Belkin USB-C Multimédia + töltőadapter, HUB elosztó (ETHERNET - HDMI - VGA - USB-A) (100W PD) fekete (AVC004BTBK)

Folytassa munkáját és maradjon feltöltve egy multimédiás adapterrel, amely akár 100 W-os átmenő teljesítményt tesz lehetővé. Az ötportos adapter támogatja a Gigabit Ethernetet, az USB-A 3.0-t, a VGA-t, a 4K HDMI-t és az USB-C®-n keresztüli adatátvitelt, így tökéletes eszköz a megbeszéléseken, előadótermekben, tantermekben vagy útközben. Ez az egysz
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
  • SKU: AVC004BTBK
Raktáron: Már csak 1 darab
25 840 Ft
Belkin
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Folytassa munkáját és maradjon feltöltve egy multimédiás adapterrel, amely akár 100 W-os átmenő teljesítményt tesz lehetővé. Az ötportos adapter támogatja a Gigabit Ethernetet, az USB-A 3.0-t, a VGA-t, a 4K HDMI-t és az USB-C®-n keresztüli adatátvitelt, így tökéletes eszköz a megbeszéléseken, előadótermekben, tantermekben vagy útközben. Ez az egyszerű plug-and-play technológia kompatibilis Mac és Windows laptopokkal és USB-C eszközökkel.

ÁTMENETI ERŐ
Lássa el árammal képernyőit és tartozékait tartalmak megosztása vagy kivetítése közben. Ez az adapter USB-C porttal rendelkezik, amely támogatja az adatátvitelt és az átmenő töltést 100 W-ig, mínusz 8 W a hub működéséhez. Javasoljuk, hogy legalább 65 W-os töltőt használjon (nem tartozék), amely akár 57 W-os átmenő töltést biztosít, miközben más hub-funkciókat is használ. A tényleges teljesítmény a laptop specifikációitól és követelményeitől függően változik.

Több portos funkció
USB-C tápellátás
4K UHD kompatibilis

USB-C kábelcsatlakozók
Ethernet
USB-A
VGA
HDMI

Specifikációk:

Szélesség: 103mm / 4”
Magasság: 15,5 mm / 0,61”
Hossz kábel nélkül: 52mm / 2”
Kábel hossza: 150 mm / 5,9”

Specifikáció